IT-sikkerhed, Nyhed

Bitdefender tilbyder gratis cybersikkerhed til sundhedsorganisationer

Bitdefender annoncerer, at de tilbyder deres løsninger gratis i op til 12 måneder for alle sundhedsorganisationer! Sundhedspersonale skal ikke være nødt til at afsætte tid og ressourcer til hensynsløse cyberkriminelle under den nuværende Corona-pandemi.

Bitdefender Healthcare Campaign

Sundhedsvæsenet gennemgår lige nu svære prøvelser i flere lande på grund af Corona-pandemien. Det er ekstremt vigtigt at sundhedspersonalet kan bruge deres ressourcer på at passe på og forhåbentlig helbrede de smittedee, og de skal ikke bekymre dig om hensynsløse cyberkriminelle, der udnytter krisen til deres fordel.

Derfor tilbyder Bitdefender nu deres cybersikkerhedsløsninger til sundhedsområdet – uden at det det skal koste noget i op til 12 måneder.

Tilbud gælder globalt og for forskellige typer plejeudbydere: offentlige / private hospitaler, klinikker og andre sundhedsorganisationer, der i øjeblikket arbejder med dem, der er berørt af COVID-19.

Har du kunder, der er sundhedsudbydere? Hjælp dem med at benytte tilbudet via nedenstående link. Du kan også bidrage ved at sprede ordet om kampagnen.

Har du spørgsmål?

Vi fortæller gerne mere om Bitdefenders løsninger inden for cybersikkerhed. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Telefon: +45 4810 8000
E-mailsec@secdatacom.dk