IT-sikkerhed, Nyhed

Bitdefenders nye skud på stammen: GravityZone Ultra Plus

Forebyggelse, detektion og respons på tværs af endpoint, netværk og cloud

Den integrerede løsning, der stopper angreb og øger organisationens modstandsdygtighed mod cyberangreb. I Bitdefenders nye GravityZone Ultra Plus kombineres de mest avancerede forebyggelsesfunktioner, lav overhead EDR og Network Traffic Analytics for at minimere angrebsfladen og blokere avancerede trusler, uanset hvor de dukker op i infrastrukturen – på tværs af endpoints, netværk og i skyen.

Hvordan fungerer GravityZone Ultra Plus?

GravityZone Ultra Plus kombinerer endpoint- og netværksbaserede sikkerhedssensorer og teknologier for at indsamle data fra hele infrastrukturen til:

  • At øge avancerede threat detection funktioner
  • At give fuld synlighed i trusselaktivitet
  • At udstyre organisationer med den fulde stak af incident investigationsfunktioner og hele sættet af responsindstillinger: automatisk, halvautomatisk og manuel

 

Stærke funktionaliteter i GravityZone Ultra Plus

Effektiv endpoint protection

GravityZone Ultra plus-sikkerhedsløsningen er en stærk protection stack, der udnytter 30+ lag af avancerede teknologier til succesfuldt at blokere avancerede trusler og hjælper virksomheder med at undgå omkostningsfulde breaches.

Læs mere
IoT & Bring Your Own Device (BYOD) Protection

Ved integrationen af NTSA lærer og sporer GravityZone Ultra Plus alle enheder i virksomhedens miljø, der hjælper organisationer med at beskytte selv de enheder, der ikke understøtter agent-based security så som IoT og Bring Your Own Device (BYOD).

Læs mere
Low overhead Detection & Response

GravityZone Ultra Plus kombinerer Intelligent Triage security alerts med en gudided incident report for at reducere den operationelle indsats og kravene til medarbejdernes kompetencer.

Læs mere
Risk-Analytics driven Hardening

Den integrerede risikoanalysemotor muliggør kontinuerlig assesment og hardening af endpoint configuration med en prioriteret liste, der er let at forstå. Forenklingen og automatiseringen af sikkerhesoperationer sikrer en effektiv og progressiv reduktion af angrebsoverfladen og risikoen for cybersecurity exposure.

Læs mere
End-to-end security incidents visibility

”Pre and Post compromise attack visibilty” der dækker alle elementer i infrastrukturen (Endpoint, netværk og cloud) gør det muligt for sikkerhedsanalytikere at udføre analyser, der finder roden til årsagen på både blokerede angreb og igangværende mistænkelige aktiviteter.

Læs mere

Sammenligning af de forskellige Detection & Response løsninger fra Bitdefender:

Ultra Ultra Plus MDR
Advanced prevention
Low overhead EDR
Network traffic analytics
Deployment and fine-tuning service ✓ Recommended ✓ Recommended
MDR Services pack

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller informationer omkring Bitdefender GravityZone Ulta Plus? Udfyld felterne ved siden af, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 4810 8000.