IT-sikkerhed

Managed Service Provider ...

Styrk dine Office 365 services!


Der er flere sikkerhedsmæssige aspekter, som man skal tage stilling til, når man migrerer til Office 365. Ja, Office 365 leveres med Exchange Online Protection og Compliance Center, som giver ”basis” sikkerhedsbeskyttelse, men ofte er den beskyttelse ikke tilstrækkelig. F.eks. er det de færreste virksomheder, der har alle e-mails i én enkelt database uden en back-up eller recovery plan. Med Barracuda Essentials kan du som Managed Service Provider (MSP) udvide dine Office 365 services og tilbyde dine kunder en ekstra beskyttelse af deres data.

Hvad er Barracuda Essentials?

Barracuda Essentials er en komplet suite af sikkerhedsløsninger, til beskyttelse af e-mails og data i Office 365.
Uanset om virksomheden anvender Microsoft Exchange eller cloud baseret O365, så er Barracuda løsningen, der sørger for  flere lags beskyttelse af virksomhedens data.

Highlights
  • Leveres i en SaaS model
  • Cloudbaseret e-mail-sikkerhed med kryptering og DLP
  • Cloud-baseret arkivering
  • PST-styring for hurtigere migrering
  • Beskyttelse mod utilsigtet eller ondsindet sletning  af data (inkl. OneDrive for Business)
  • Administrer legacy email før migration til Office 365
  • Omfattende e-mail sikkerhed mod malware
  • Journal arkivering for compliance & eDiscovery
  • Sikkerhedskopiering og gendannelse af Office 365
  • Cloud-baseret management værktøj

Barracuda Essentials på 3 minutter

 

Mikroservices sikrer e-mails

Barracuda Email protection suite anvender sig af mikroservices med hver deres specifikke opgave i forbindelse med at sikre  e-mails:

 

Policy management
Processen begynder og slutter med filtrering af alle indgående og udgående emails og indeholder funktioner som Antispam, Antivirus, ratecontrol, sender reputation and DLP (Data loss protection) og encryption etc.

Barracuda outbound email skanning sikrer, at alle Emails som forlader virksomheden, er virusfri og checker samtidig, at følsomme data i e-mails enten bliver stoppet eller krypteret og beskyttet før afsendelse.

Connection management
Connection management identificerer og blokerer uønskede emails, før de er nået frem til mailserveren. Erfaringen med Barracuda Essentials viser, at hos de fleste virksomheder,  blokeres over halvdelen af alle e-mails, før de når frem til mailserveren som følge af connection management teknikker.

Reputation and intent
De fleste Spam e-mails har til hensigt at få en modtager til at klikke på et link for at bringe dem til et website. For at beskytte mod disse phishing angreb benytter Barracuda Essential ”intent analysis”, som er en analyse af de e-mail webaddresser, web links og telefonnumre som er i mailen. Analysen afgør hvorvidt disse mails er hvad de giver sig ud for at være eller om der ligge uærlige hensigter bag.

Verification and Authentication
Hvis en afsender af Spam forsøger at skjule sin indentitet, så benytter Barracuda predictive sender profiling for generelt at kunne afvise mails fra kendte kilder af Spam emails

Hygine
Ransomware og Phishing angreb involvere som regl Email meddelser med skadeligt indhold og ofte med en manipuleret afsender som f.eks. en virksomheds C-level.

Barracuda’s advance Threat beskyttelse kombinerer Beheavoural, heuristic* og sandboxing teknologier for at beskytte mod Emails, som involverer zero hour målrettede angreb. Email attachments og links skannes i real time og mistænklige attachment eller links åbnes i en sandboxing miljø og links ændres for at sikre at brugere undgår skadelige websider. Alt dette styres af Barracuda Real time intelligence system, der er motoren i Barracuda’s cloudbaserede Email protection, Barracuda Real time intelligence system sørger også for at opdaterer, vedligeholde og spreder information om Zero hour angrebs, skadelige links osv til andre af Barracuda’s kunder.

 

* Heuristic:  Problem-solving by experimental and especially trial-and-error methods

 

En komplet suite til beskyttelse af e-mail og data.
Essentials Pakke Logos
Features E-mail Security E-mail Security & Compliance Complete
E-mail Security Services

*

*

*

Data Loss Prevention

*

*

*

Encryption

*

*

*

Link and Typosquatting Protection

*

*

*

Advanced Threat Protection

*

*

*

Cloud Archiving Service

*

*

PST Management

*

*

Cloud-to-Cloud Backup

*

Vil du vide mere?

 

Hvis du vil høre mere om, hvordan SEC DATACOM kan hjælpe dig med at styrke dine Office 365 services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan også tilbyde en workshop, hvor vi viser og gennemgår  løsningen.

 

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk