IoT, IT-sikkerhed, Nyhed

Sikring af agentløse og IoT enheder.

Armis + Check Point: Det bedste fra to verdener!

It-sikkerhedsteams kæmper en kamp for at identificere alle de enheder, der konstant bliver forbundet til deres netværk. Langt de fleste virksomheder (67%) bruger IoT enheder, og hvert år vokser antallet af enheder, der finder vej ind i virksomhedens netværk med næsten 31%. Det udnytter de cyberkriminelle - derfor er mange virksomheder udsat!

Armis og Check Point har en integreret løsning, som identificerer og sikrer alle managed, unmanaged og IoT-enheder, som er forbundet til netværket.

Integreret løsning fra Armis and Check Point

Et it-netværk indeholder typisk mange forskellige slags unmanaged og IoT-enheder. Mange af dem kører  på upatchet software, er forkert konfigureret eller bruger kommunikationsprotokoller, som er ikke er sikre, hvilket i sagens natur gør dem ekstremt sårbare og herved lette at hacke. De fleste traditionelle sikkerhedsløsninger kan ikke identificere disse enheder. 

Med den integrerede løsning fra Armis og Check Point, kan du identificere og sikre alle unmanaged og IoT enheder. Uden  agenter eller yderligere hardware bruger Armis den eksisterende infrastruktur til at finde og identificere alle enheder, uanset hvilket miljø de anvendes i, f.eks. offentlig sektor, bank og forsikring, industri eller medicinal. Armis Device Knowledgebase kan identificere mere 280 millioner enheder, og kan derfor finde alle enheder og dermed detektere forbundne risici i dit miljø. Hvis en enhed handler mistænkeligt eller ondsindet, kan Armis afbryde forbindelsen eller sætte denne i karantæne.  

Med kombinationen af Armis’ platform til identificering af agentløse enheder og IoT devices og en monitorering via Check Point’s policy management og security gateways, kan du reducere din sårbarhed over for de unmanaged og IoT-enheder, som konstant bliver forbundet til dit netværk.

Se hvordan løsningen fungerer

 

 

I videoen her kan du hurtigt få et overblik på, hvordan den integrerede løsning kombinerer Armis og Check Point’s teknologier til èn samlet løsning for sikring af IoT enheder.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere information om, hvordan du kan sikre IoT enheder, så udfyld formularen her. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 4810 8000