Partner

Trellix

Trellix ved mere om cybertrusler end nogen anden

Gennem opkøbet af FireEye er SEC DATACOM nu også i stand til at sælge og rådgive omkring Trellix’ portefølje. Udover Fireeye er McAfee også en del af Trellix.

Trellix

Til sammen leverer Trellix hardware, software og services til at forebygge og opdage cybersikkerhedsangreb, beskytte mod skadelig software og analysere it-sikkerhedsrisici.

En ny tilgang til sikkerhed

Dynamiske trusler kræver beskyttelse, der kan tilpasse sig. De cyberkriminelle bliver klogere, det skal din sikkerhed også.

Med Trellix får du en levende XDR-arkitektur, der tilpasser sig med trusselsaktørernes hastighed og leverer avanceret cybertrusselintelligens. Trellix er en ny tilgang til sikkerhed og giver alle i organisationen den tillid, der følger, med at være mere sikker, hver dag.

Trellix platform
Reducer værdien af tid, omkostninger, kompleksitet og risiko med branchens mest omfattende, åbne og indbyggede cybersikkerhedsplatform. Trellix leverer alt fra XDR, services til markedsledende Threat Intelligence via en samlet platform

 

 

 

Gartners 2023 market guide for Extended Detection and Response

Download Gartners 2023 market guide for Extended Detection and Response

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Trellix, så udfyld formularen her, og vi kontakter dig inden for 24 timer.