Partner

Ruckus Wireless

Outstanding Wireless

Ruckus Wireless har ubetinget markedets mest innovative antenneteknologi. Hvor andre producenter baserer sig på rundstråle antenner, har Ruckus Wireless stor succes med brug af deres adaptive antenneteknologi. Teknologien gør det muligt, at benytte access punkternes interne antennepaneler til at retningsbestemme signalerne til de enkelte klienter/brugere, hvilket giver en helt anden ydelse end den "traditionelle" access points, leverer.

Trådløse netværksløsninger til kontoret, skolen, hoteller konferencecentre og meget, meget mere.

Indrømmet, der findes billigere løsninger end Ruckus, men hvem er ikke træt af ustabilt og langsomt WiFi? Hvis kravene er et stabilt og hurtigt WiFi, hvor der let kan skaleres fra få til flere hundrede tusinde brugere, så er Ruckus Wireless løsningen.

En enestående antenneteknologi kombineret med et intuitivt System Management interface gør Ruckus Wireless til noget helt specielt. Virksomheder, skoler og hoteller og hele verden har allerede set værdien, og vi hjælper gerne med at finde danske referencer, der kan dele ud af deres erfaringer med Ruckus.

Netværk
Ruckus outperformer konkurrenterne - igen!

Det er ingen hemmelighed, at videotrafik via. trådløst netvæk kan være en udfordring. En af pionererne inden for WiFi-teknologi, Divergent Dynamics, har testet fem forskellige producenters performance, når det gælder streaming af video til mellem 30 – 60 klienter. Ikke overraskende var Ruckus den eneste producent, som var i stand …

Kundecase
WiFi til 33.000 samtidige brugere

Bella Center Copenhagen er med sine 121.800 kvadratmeter og 48 permanente mødelokaler Skandinaviens største messe- og kongrescenter. I foråret 2011 blev AC Hotel Bella Sky med 814 værelser åbnet. Det blev hurtigt klart, at Bella Centers eksisterende WiFi-løsning ikke kunne leve op til kravende. Det nuværende netværk, leveret af Cisco, kunne kun understøtte maksimalt 7.500 samtidige brugere, hvilket svarede til 37,5% af Bella Centers samlede kapacitet. Under konferencer var de trådløse adgangspunkter i Bella Center ikke i stand til at klare belastningen. Samtidigt var mange gæster på hotellet utilfredse over en langsom og ustabil forbindelse. Ledelsen i Bella Center blev hurtigt enige om, at en alternativ løsning skulle implementeres hurtigt. Læs hele casen og se, hvordan SEC DATACOM og Ruckus løste denne udfordring for Bella Center.

Netværk
Ruckus Unleashed

WiFi i absolut topklasse er nødvendigt for mange virksomheder i dag, uanset størrelse. Selvom dine kunder mangler en it-afdeling eller har et begrænset budget, kræver både medarbejdere og brugere en pålidelig trådløs forbindelse. Ruckus har en løsning, der opfylder netop disse behov, målrettet, især, små og mellemstore virksomheder.

Gode grunde til at blive Ruckus Partner

Der er flere gode grunde til at blive partner med SEC DATACOM og Ruckus:

 • Enestående teknologi og performance
  Lavere TCO – samme dækning med færre AP’s
 • Differentier dig fra konkurrenterne
  Markedets mest innovative antenneteknologi
 • Attraktivt partnerprogram
  Partnerprogram, hvor du bl.a. kan få specielle priser på demoprodukter og deal registrations.
 • Vi skaber værdi for dig – i hele Norden
  Som partner med SEC DATACOM har du et team i “baglandet”, som vil hjælpe dig med skabe god forretning. Du kan få teknisk og kommerciel hjælp med pre-sale, logistik, installation og support gennem hele din salgsproces.

Ruckus partner program

Kontakt

  Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Ruckus Wireless, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig. Tlf.:         + 45 4810 8000 E-mail:   sec@secdatacom.dk   ANSIGTER BAG SEC DATACOM