Partner

Extreme Networks

A Leader in the Gartner Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN

Extreme Networks er positioneret som ledende inden for deres forretningsområder på switching og wireless produkter i Gartners Magic Quadrant. Læs mere og download rapport nedenfor.

Med opkøbet af Aerohive Networks har Extreme Networks også taget et stort skridt mod Cloud Management – løsningen bygger på Aerohives 4. generations cloud platform, som er helt i front med den nyeste teknologi.

ExtremeCloud ™ IQ – Network Automation, Insight og Assurance

ExtremeCloud ™ IQ hjælper organisationer med at automatisere end-to-end, edge-to-DC-netværksdrift, skabe nye analyser, skalere hurtigere og sikre og optimere slutbruger- og applikations-oplevelsen. ExtremeCloud ™ IQ er designet til at strømline ethvert netværket fra implementering til vedligeholdelse og er blevet bygget med det “mennesker” i tankerne – således at løsningen skal hjælpe IT og forretning med at fokusere på, hvad der virkelig er vigtigt for dem i stedet for at håndtere tidskrævende operationelle opgaver.

Læs mere om ExtremeCloud ™ IQ

Extreme Fabric Connect – en ny måde at skabe det bedste netværk

De moderne organisationer kræver smidighed, skalerbar og nem opkobling samt stærk netværkssikkerhed, men uden kompleksiteten ved ”traditionelle” netværksløsninger. Fabric Connect (der er baseret på en forbedret version af Shortest Path Bridging/IEE 802. 1 aq) repræsenterer en ny måde at designe, bygge og operere på inden for netværk. En løsning, der leverer simplicitet og agilitet samtidig med at den leverer stærkere sikkerhed og stabilitet.

Læs mere om Fabric Connect

Læs også mere om...
Extreme Networks udnævnt som "Leader" af Gartner

For andet år i træk er Extreme Networks udnævnt som “Leader” i Gartner’s 2019 Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure. Gartner anerkender Extreme Networks for deres ‘modige’ vision og deres evne til at eksekvere.

Extreme network subscription

Med Extreme Network subscription kan alle kunder få maksimal fleksibilitet, ingen restriktive vilkår og en håndterbar månedlig abonnementsrate.

Hvad er 802.11ax (Wi Fi 6)?

Læs Extreme’s artikel, der dækker, hvad 802.11ax-standarden er, og svarer på nogle af de mest “almindelige” spørgsmål vedrørende den nye standard for Wi Fi, samt de tilhørende funktioner.

Køb Extreme på eShop

Du kan bestille Extremes produkter samt subscriptions på vores eShop.
Husk at logge ind for at se priser.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Extreme Networks, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:+ 45 4810 8000

E-mail:   sec@secdatacom.dk