Partner

Digi

4G Routers, Gateways og Console Servers

I dette øjeblik taler maskiner over hele verden til hinanden og maskiner i selv de mest kritiske applikationer kommunikerer via Digi.

Sikre Routere og Gateways til kritiske applikationer

SEC DATACOM har været partner med Digi siden 1998. Dermed er Digi et af de ældste agenturer du finder hos SEC. Dengang, som nu, leverede Digi teknologi, der sikrer kommunikation mellem maskiner og mellem maskiner og mennesker. Og det er længe før at nogen brugte begrebet ”Internet of Things”.

Efterhånden som trådløse datateknologier udviklede sig, er Digi’s fokus nu på produktlinjer med RF-moduler, gateways og mobil routere til at opbygge kritiske kommunikationsinfrastrukturer.

Så i dag går Digi på arbejde, hvor maskinerne arbejder. Ofte i meget krævende omgivelser som i olieindustrien, på hospitaler, de overfyldte motorveje, på fabriksgulvet, i detailhandlen og mange andre steder. Digi  forbinder de millioner af sensorer, ventiler og komponenter, der gør disse kritiske infrastrukturer funktionsdygtige. Digi leverer det væsentlige lag af maskin-til-maskine (M2M) kommunikation – den fjernovervågning og styring, som kritiske applikationer afhænger af.

I dag er der meget buzz om M2M og Internet of Things – For Digi handler det om ”Internet of Getting Things Done”.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Digi, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM