Partner

Check Point Software Technologies

Verdens førende producent af it-sikkerhedsløsninger

Vi hjælper it-forhandlere med at sikre virksomheders digitale infrastruktur.

Check Point Software Technologies er verdens største leverandør af it-sikkerhed. Check Point Software leverer branchens førende løsninger og beskytter kunderne mod 5. generations cyberangreb med en uovertruffen fangstrate af malware og andre typer af trusler. Check Point Software tilbyder en komplet sikkerhedsinfrastruktur til beskyttelse af organisationers netværk til mobile enheder, ud over den mest omfattende og intuitive sikkerhedsmanagementløsning. Check Point Software yder beskyttelse til over 100.000 organisationer i alle størrelser.

SEC DATACOM har i en årrække haft et meget tæt samarbejde med Check Point, og som partner kan du være sikker på, at få rådgivning baseret på indsigt og viden. Vi supporterer forhandlere i hele Norden med pre-sale og support gennem hele  salgsprocessen. Som eneste Check Point Authorized Training Center i Danmark, uddanner vi løbende  forhandlere og slutbrugere.

Beskyttelse mod 5. generations cyberangreb med Check Point Infinity

IT-sikkerhed
Check Point Infinity
Den første konsoliderede sikkerhedsløsning til netværk, Cloud og mobile. Med Check Point Infinity kan du konsoliderer styringen af flere sikkerhedslag på én gang. Det betyder, at det nu er muligt at overvåge og styre alle typer af begivenheder på tværs af alle netværksmiljøer, cloud services og mobile infrastrukturer.
Kurser
Check Point Certified Security Expert (CCSE) R80.40
Udvidet kursus, hvor du bliver trænet i, hvordan du implementere, installerer og fejlsøger på Check Point Firewalls med GAiA operativsystemet. Deltagelse på kurset forudsætter, at du har gennemført CCSA (Check Point Certified Security Administrator).
IT-sikkerhed, Kurser
Check Point Certified Administrator (CCSA) R80.40
Check Point Security Administration giver en forståelse for de grundlæggende begreber og færdigheder, der er nødvendige for at kunne konfigurere Check Point Security Gateway og Management Software Blades. På dette kursus vil du bl.a. konfigurere en sikkerhedspolitik og lære om styring og overvågning af et sikkert netværk, opgradering og konfiguration…
Events, IT-sikkerhed
Årets event inden for it-sikkerhe
Check Point CPX 360 er en af de største Cyber Security konferencer. Har får du blandt andet mulighed for at gå i dybden med sikkerheds-udfordringerne i den post-pandemiske verden. Du vil samtidig få indsigt i de nyeste teknologier inden for cybersikkerhed - heriblandt Check Points roadmap for 2022. Deltag fysisk…

Gode grunde til at blive Check Point forhandler hos os

Der er flere gode grunde til at blive forhandler med SEC DATACOM og Check Point. Med 12 års erfaring er SEC DATACOM blevet Danmarks største distributør af Check Point løsninger. Vi har dermed oparbejdet solid erfaring og viden omkring Check Points produkt -og løsnings portefølje, som vi kan bruge til at hjælpe dig igennem hele processen. Derudover:

  • Verdens største it-sikkerhedsproducent
    Check Point leverer en komplet sikkerhedsløsning i mere end 88 lande
  • Attraktivt Partner Program 
    Som Check Point partner får du adgang til  uddannelse, gratis certificering, træning til dit tekniske team og co-op midler til at vækste din virksomhed.
  • SEC DATACOM skaber værdi for dig – i hele Norden
    Med SEC DATACOM har du et team i “baglandet”, som vil hjælpe dig med skabe god forretning. Du kan få teknisk og kommerciel hjælp med pre-sale, logistik, installation og support gennem hele din salgsproces.

Kunne du tænke dig at høre mere om Check Point og hvad det vil sige at være Check Point forhandler, venlist udfyld nedenstående formular, også kontakter vi dig hurtigst mulig.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Check Point, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM