Partner

Check Point Software Technologies

Verdens førende producent af it-sikkerhedsløsninger

Vi hjælper it-forhandlere med at sikre virksomheders digitale infrastruktur.

Check Point  leverer altomfattende sikkerheds­løsninger til netværk, data, end-points og mobile enheder, samlet i et enkelt management system. Check Point tilbyder kompromisløs beskyttelse mod alle typer af trusler, reducerer kompleksitet og sænker TCO (Total Cost of Ownership). Deres kunder kunder omfatter titusindvis af virksomheder og organisationer, heriblandt samtlige virksomheder på Fortune 100-listen.

SEC DATACOM har i en årrække haft et meget tæt samarbejde med Check Point, og som partner kan du være sikker på, at få rådgivning baseret på indsigt og viden. Vi supporterer forhandlere i hele Norden med pre-sale og support gennem hele  salgsprocessen. Som eneste Check Point Authorized Training Center i Danmark, uddanner vi løbende  forhandlere og slutbrugere.

Beskyttelse mod 5. generations cyberangreb med Check Point Infinity

IT-sikkerhed
Check Point Infinity
Den første konsoliderede sikkerhedsløsning til netværk, Cloud og mobile. Med Check Point Infinity kan du konsoliderer styringen af flere sikkerhedslag på én gang. Det betyder, at det nu er muligt at overvåge og styre alle typer af begivenheder på tværs af alle netværksmiljøer, cloud services og mobile infrastrukturer.
Kurser
Check Point Certified Security Expert (CCSE) R80.10
Udvidet kursus, hvor du bliver trænet i, hvordan du implementere, installerer og fejlsøger på Check Point Firewalls med GAiA operativsystemet. Deltagelse på kurset forudsætter, at du har gennemført CCSA (Check Point Certified Security Administrator).
Events, IT-sikkerhed, Nyhed
Årets sikkerhedskonference - Check Point Experience 2019
Deltag i en af årets helt store it-sikkerhedskonferencer d. 18.-21. februar 2019 i Wien sammen med SEC DATACOM. Her får du mulighed for at netværke med kollegaer fra branchen, opleve keynotes, prøve forskellige hands-on labs og høre om best practices. Bliv samtidig klogere på, hvordan du kan implementere innovative sikkerhedsstrategier i…

Gode grunde til at blive Check Point forhandler hos os

Der er flere gode grunde til at blive forhandler med SEC DATACOM og Check Point. Med 12 års erfaring er SEC DATACOM blevet Danmarks største distributør af Check Point løsninger. Vi har dermed oparbejdet solid erfaring og viden omkring Check Points produkt -og løsnings portefølje, som vi kan bruge til at hjælpe dig igennem hele processen. Derudover:

  • Verdens største it-sikkerhedsproducent
    Check Point leverer en komplet sikkerhedsløsning i mere end 88 lande
  • Attraktivt Partner Program 
    Som Check Point partner får du adgang til  uddannelse, gratis certificering, træning til dit tekniske team og co-op midler til at vækste din virksomhed.
  • SEC DATACOM skaber værdi for dig – i hele Norden
    Med SEC DATACOM har du et team i “baglandet”, som vil hjælpe dig med skabe god forretning. Du kan få teknisk og kommerciel hjælp med pre-sale, logistik, installation og support gennem hele din salgsproces.

Kunne du tænke dig at høre mere om Check Point og hvad det vil sige at være Check Point forhandler, venlist udfyld nedenstående formular, også kontakter vi dig hurtigst mulig.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Check Point, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM