Partner

Check Point Software Technologies

Verdens førende producent af it-sikkerhedsløsninger

Vi hjælper it-forhandlere med at sikre virksomheders digitale infrastruktur.

Check Point  leverer altomfattende sikkerheds­løsninger til netværk, data, end-points og mobile enheder, samlet i et enkelt management system. Check Point tilbyder kompromisløs beskyttelse mod alle typer af trusler, reducerer kompleksitet og sænker TCO (Total Cost of Ownership). Deres kunder kunder omfatter titusindvis af virksomheder og organisationer, heriblandt samtlige virksomheder på Fortune 100-listen.

SEC DATACOM har i en årrække haft et meget tæt samarbejde med Check Point, og som partner kan du være sikker på, at få rådgivning baseret på indsigt og viden. Vi supporterer forhandlere i hele Norden med pre-sale og support gennem hele  salgsprocessen. Som eneste Check Point Authorized Training Center i Danmark, uddanner vi løbende  forhandlere og slutbrugere.

Events, IT-sikkerhed
Forebyg angreb på SaaS applikationer
Webinar: Check Point CloudGuard. SaaS applikationer er sårbare og er udsat for kompromittering. Undersøgelser fra Check Point viser, at 90% af SaaS kompomitteringer er forårsaget af hacking. Derudover opstår 50% af kompromitteringerne ved at overtage medarbejderes SaaS-konti.
IT-sikkerhed
Check Point Infinity
Den første konsoliderede sikkerhedsløsning til netværk, Cloud og mobile. Med Check Point Infinity kan du konsoliderer styringen af flere sikkerhedslag på én gang. Det betyder, at det nu er muligt at overvåge og styre alle typer af begivenheder på tværs af alle netværksmiljøer, cloud services og mobile infrastrukturer.
Kurser
Check Point Certified Security Expert (CCSE) R80.10
Udvidet kursus, hvor du bliver trænet i, hvordan du implementere, installerer og fejlsøger på Check Point Firewalls med GAiA operativsystemet. Deltagelse på kurset forudsætter, at du har gennemført CCSA (Check Point Certified Security Administrator).

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Check Point, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM