Partner

APC by Schneider Electric

Passivt udstyr til datacentre

Racks, køl og strøm (UPS) til datacentret

APC by Schneider Electric er den førende producent af passivt udstyr til datacenteret. De leverer løsninger inden for Rackskabe, køling og strømløsninger som f.eks. UPS stømforsyninger  og beskyttelse mod overspænding og effektudligning.

APC by Schneider leverer desuden skræddersyede løsninger inden for edge computing og mikrodatacentre, som tilpasses den enkelte virksomheds behov, så de kan klare de stigende krav til opbevaring af data både – også helt ude på ”edgen”.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hos SEC DATACOM er vi stolte af vores samarbejde med APC by Schneider Electric! Vi har indgående kendskab til deres løsninger og produkter, og har i al beskedenhed et stærkt teknisk og forretningsmæssigt know-how. Det betyder, at du kan arbejde sammen med en række mennesker, der kan hjælpe dig igennem hele eller dele af salgsprocessen – så som:

  • Teknisk presale
  • Design, installationer og konfigurationer
  • Deltagelse på møder sammen med dig og dine kunder
  • Marketing services, der kan hjælpe med til at skabe efterspørgsel til din forretning samt co-finansiering til aktiviteter
Produkter og services
APC UPS-systemer
APC Rack-systemer
APC køling
Spændings-regulering og kontrol
Services - køl og strøm

Micro datacenter

Topbanner Schneider
Komplet Datacenter på få kvadratmeter

Et Micro Datacenter er et mindre kabinet der indholder alle essentielle komponenter som i et traditionelt datacenter. Ofte er det udstyret med konvergeret eller hyperkonvergeret it-infrastruktur og indeholder samtidig management software, UPS, strøm og køling. Et Micro Datacenter er f.eks. ideelt til industrielle miljøer/løsninger, eller hvor der opstår behov for et midlertidigt datacenter, der hurtigt kan implementeres.

Det næste inden for datacentre

Et micro datacenter er i bund og grund hvad det lyder som. Det er små specialdesignede kabinetter med indbyggede racks,som kan udstyres med datacenter infrastruktur.

Der findes flere forskellige typer af kabinetter, som hver især egner sig til specifikke miljøer eller behov. Fælles for dem er, at det er kompakte og fleksible plug-and-play løsninger, som kan bruges i både små og helt store virksomheder

Et micro datacenter er ideelt til mange behov og i forskellige miljøer

Industrielle miljøer. I miljøer, hvor der skal tages højde for varme, fugt og støv, f.eks. byggepladser og produktionshaller.
Midlertidigt behov for et datacenter. Til tider kan der opstå behov for at etablere et midlertidigt datacenter, som hurtigt kan implementeres. Det kunne f.eks. være til test-miljøer eller hvis dele af det eksisterende datacenter skal renoveres.
Offshore. Skibe, boreplatforme mv.
Afdelingskontorer Et lokalt datacenter på en eller flere afdelingslokationer
Små kontorer. Kontorer eller forretninger, hvor der er behov for et datacenter, som leveres i et støjdæmpet kabinet med sikring
Ekstra rack-space. Er man "løbet tør" for plads i de eksisterende racks, kunne et micro datacenter være oplagt

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere infomation omkring APC by Schneider Electric, så udfyld formularen og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4810 8000.