Partner

Alta Labs

Verdensklasse netværksløsninger

Netværksteknologi drevet af proprietære software- og hardwaredesigns.

Grundlagt i 2022 er Alta Labs er en relativt ny netværksproducent. Grundlæggerne af Alta Labs er alle branchefolk med dyb og bred erfaring med design af hardware og software.

En af de store fordele ved Alta Labs er, at deres netværksteknologier drives af deres proprietære softeware og unikke hardware design.

Udover at levere Access Poins og Switche, der har en meget høj performance, tilbyder de et cloud-baseret management system, hvor man let og effektivt kan administrere hele netværket.

Læs mere og Access Points, Switche og det cloud-baserede management system nedenfor.

Produkter og services
Access Points

WiFi 6 Med WiFi 7 fordele:
AP6-Pro er designet på et nyt dual-band, 6 stream, WiFi 6 netværksplatform fra Qualcomm®. AP6-Pro har 4096 QAM, en af de primære funktioner i WiFi 7, der giver en kombineret 6,3 Gbps WiFi-kapacitet.

Switche

Fleksibel
Alta Labs tilbyder en række PoE+ Gigabit-switche, designet til at imødekomme forskellige behov lige fra større it-miløer til de lille kontor/ hjemmekontor.

Cloud Management

Intuitiv og effektiv administration af hele netværket med den cloud-baserede management løsning.

Mobile app

Monitorer og konfigurer dit netværk fra din mobil eller tablet.

Bestil i vores eSHOP

Du kan altid finde priser, lagerbeholdning samt specifikationer i vores eSHOP, hvor du samtidg let kan bestille produkter fra Alta Labs

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere infomation omkring Alta Labs, så udfyld formularen og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4810 8000.