IT-sikkerhed, Nyhed

Få nye kundesager på Vulnerability Management løsninger

Det er næsten lige så let som det lyder!

Kampagne:
Skift fra en vulnerability management løsning til en anden kan virke uoverskuelig, især når man tager
økonomi, driftsomkostninger, ændringer i processer og uddannelse af personale i betragtning. Men sådan behøver det ikke at være. Rapid7 har netop introduceret en kampagne, der gør et skift let og smertefrit - Make the Switch to Rapid7 InsightVM.

Make a switch to Rapid7

Nu har du mulighed for at tilbyde potentielle kunder at udskifte deres nuværende vulnerability management løsning med InsightVM fra Rapid7. InsightVM er en af de absolut førende løsninger inden for vulnerability management. der giver kunden komplet visibilitet af deres IT miljø, prioriterer risici ved hjælp af attack-analyser og remedierer med SecOps’ agilitet. Med InsightVM som fundament i kundens sikkerhedsprogram er intet efterladt uset på tværs af cloud, virtuel, remote, lokal eller lagret infrastruktur.

Få InsightVM gratis i op til 1 år.
Du kan tilbyde dine kunder at bruge Rapid7 InsightVM gratis i op til et år. Derudover er der to dages “quickstart deploment” samt tre gratis InsightAppSec applikationer.

Læs mere om Rapid7’s Competitive Displacement Campaign her

 

 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere information omkring Rapid7 “Make the Switch” kampagne, så udfyld felterne og vi kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen til at kontakte os på +45 4810 8000