PowerEdge .Next

Purpose-built | Intelligent | Cyber Resilient | Sustainable

Med introduktionen af 23 helt nye PowerEdge servere sætter Dell nye standarder for indbygget intelligens, funktionalitet, sikkerhed og energioptimering.

Helt ny generation af PowerEdge servere fra Dell Technologies

Dell har introduceret  en række nye servere til den i forvejen omfattende portefølje af servere – Dell PowerEdge 16G. Fælles for de nye serverløsninger er, at der er  skruet op for ydelsen, øget sikkerhed samt energioptimering. Derudover er værktøjer til management og deployment effektiviseret yderigere.

Med den nye serie er der servere, der dækker behovet for alle workloads lige fra store datacentre til Cloud og Edge computing. Serien omfatter tower, rack og multi-nodes formfactor.

EDGE TO CORE TO CLOUD

Purpose-built | Intelligent | Cyber Resilient | Sustainable

Der er substans bag disse headlines!

Der er ikke tale om et “facelift” af PowerEdge serien, men en helt ny generation, der blandt andet er optimeret til nyeste teknologier fra Intel og AMD. Eksempler på dette er PCI Gen5-slots, DDR5 samt Gen5 SSD5-understøttelse. Derudover er luftstrømmen gennem serverne forbedret, hvilket alt andet lige betyder reduceret behov for køling og strøm. Samtidig har Dell lavet store forbedringer i deres server management platform OpenManage.

Purpuse-build:

Der er en PowerEdge server til enhver workload

De enkelte modeller i den brede serie af PowerEdge16-servere er udviklet med udgangspunkt i specifikke workloads og krævende opgaver, lige fra AI, Virtual Desktop, databaser til edge computing.

Med rack-, tower- og multi-node formfaktorer understøtter PowerEdge 16G serien de nyeste processorer fra både Intel og AMD.

Intelligent:

Server Management og Deployment med opdateret OpenManage
Driftsmæssige fordele vægter højt, når der skal vælges nye servere. En række nye funktioner i OpenManage gør det nemmere at automatisere og administrere servere, både når de sættes i drift, og når de skal opdateres, monitoreres og vedligeholdes.
Dell CloudIQ kombinerer proaktiv overvågning, maskinlæring og predictive analyser samtidig med at du får et totalt  overblik over alle servere uanset deres placering. Opdateringer i OpenManage omfatter blandt andet forbedringer i server performance forecasting, driftsopdateringer og ny visning af virtuelle enheder.
Alle servere leveres inkl.  iDRAC9-controller, som sammen med OpenManage effektiviserer drift og deployment. Via iDRAC9 kan alle komponenter i PowerEdge let opdateres.

Cyber Resilient:

Sikkerhed helt ned på komponentniveau 

Dell PowerEdge 16G understøtter “Zero Trust security” adoptering, da de alle har indbyggede Cyber Security værktøjer og en beskyttet forsyniningskæde helt ned på komponentniveau.

Serien af servere er blandt andet udstyret med siliciumbaseret “hardware root of trust ” og funktioner om Dell Secured Component Verification (SCV) for at optimere sikkerheden – lige fra fra design til levering.

Læs mere PowerEdge Cyber Resilience her

Sustainable:

Dell Smart Cooling Technologies
De nye Dell PowerEdge-servere er naturligvis også udviklet med fokus på energioptimering og bæredygtighed. Blandt andet er  Smart Flow-designet helt nyudviklet. Med Smart Flow øges luftstrømmen og reducerer blæsereffekten med op til 52 %, hvilket resulterer i højrere energieffektivitet.

De fleste af modeller i Dell PowerEdge 16G serien vil blive solgt som luftkølede enheder. Men som option tilbyder Dell CPU direct liquid cooling løsninger til udvalgte konfigurationer.

Læs mere om Dell Smart CoolingTechnologies

 

Datamængder, brugsscenarier og datacenter management ændrer sig konstant. Hver generation af PowerEdge er forbedret og forfinet for at imødekomme disse behov. Den 16. generation af PowerEdge servere er ikke en undtagelse!

 

Nyeste 4-generations processorer fra Intel og AMD
 •  4th Generation Intel® Xeon® Scalable processors with up to 60 cores/CPU
 •  4th Generation AMD EPYC ™ processors (Genoa)- up to 96 high-performance “Zen 4” cores
Memory DDR5 (4800 MT/s)
 • Latest DRAM technology with higher speed & bandwidth
 • Greater efficiency with 2 channels per DIMM
 • Improved RAS features with on-die ECC
 • Lower power
 • Enhanced telemetry for temperature reporting and systems management
PCIe – Gen5
 • Doubles throughput compared to PCIe Gen4
 • Benefits NVMe drives, GPUs, and some networking cards
System Management
 • Seamless integration of new 16G servers into your existing processes and tool set
 • Complete iDRAC9 support for all components (PERC12, BOSS N-1, PCIe Gen5 devices, UEFI Secure Boot, Smart Cooling, DPU’s, and more)
BOSS-N1
 • Segregated RAID controller for OS with secure UEFI boot that is rear facing and hot-pluggable
Next Gen HWRAID (PERC12)
 • New gen controller with 2X better performance over PERC11 and 4X better than PERC10
System Cooling & Efficiency
 • PowerManager & Smart Cooling
 • High Power Optimized Airflow chassis design to maximize air cooling capabilities
 • Optional CPU direct liquid cooling (DLC) solutions

Meet our Team

Vi er 100% dedikeret til Dell Technologies

Samarbejdet mellem SEC DATACOM og Dell Technologies går mange år tilbage. Gennem de år har vi løbende styrket vores team af specialister, og vi er nu uden tvivl Danmarks største og mest dedikerede team til Dell Technologies. Selvom vi er ét stort team, så har vi mange forskellige kompetencer, som kan støtte dig gennem hele eller dele af salgsprocessen.

PowerEdge .NEXT

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om, hvilken server der er den rette til dit workload, eller har du nogle spørgsmål omkring Dell PowerEdge 16G-serien, så kontakt os endelig. Vi er et stort og dedikeret team af specialister, der har mange års erfaring med datacenterløsninger fra Dell Technologies.