Nyhed, Unified Communications

Videobar til hjemmekontoret

- eller det det lille mødelokale

Yealink har netop introduceret UVC34, som er en kompakt "All-in-one" USB videobar til hjemmekontoret eller som BYOD. På trods af det lille format på kun 380mm x 55mm x 55mm, så er der blandt andet et integreret Ultra HD 4K kamera og 8 mikrofoner. En lækker device til dem der ofte er på farten eller som prioriterer, at virtuelle møder afholdes i en høj kvalitet.


Virtuelle møder i høj kvalitet – uanset hvor du er.

Med Yealink UVC34 kan du afholde videomøder i høj kvalitet, uanset hvor arbejdet foregår. I UVC34 er der et integreret 4K AI-drevet kamera, mikrofonarrays og højttaler samlet i én enkelt enhed, som er let og transportere. Desuden gør plug-and-play-tilslutning den meget let at installere.

Video og Audio i møderumskvalitet

Det integrerede 4K Ultra HD kamera har automatisk framing af mødedeltagere og giver et skarpt og klart billede. Derudover har det et 120° supervidvinkelobjektiv med 5x digital zoom, som fanger selv de mindste detaljer.

Med Yealink Noise Proof-teknologi, det integrerede array med 8 mikrofoner og en 5W Hi-Fi højttaler kan du både høre og blive hørt uden forstyrrende baggrundsstøj.

All-in-One design og Plug and Play installation

Med det kompakte design sparer it-administratorer en masse kræfter på at implementere og vedligeholde enheder. Med plug-and-play-funktionen, kan man blot gå ind i dit næste møde med alt hvad man behøver lige ved hånden. Ingen ekstra drivere og software er nødvendige. En nem og effektiv løsning til at afholde kvalitative videomøder, uanset hvor man vil.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Yealink UVC34 eller andre videoløsninger, så udfyld dette skema og vi kontakter vi dig inden for 24 timer.