Nyhed

Tænk CSR - ellers taber du måske ordren!

CSR (Corporate Social Responsibility), herunder energieffektivitet og Co2-udledning vægter i højere grad ved køb af it-udstyr.
Du kan lige så godt vænne dig til det. Du vil blive mødt med nye krav omkring dokumentation af blandt andet energieffektivitet og Co2-udledning, når du skal afgive tilbud på it-udstyr. Disse parametre vil samtidig have en større vægtning, når der skal tages beslutning om, hvilken løsning/leverandør, der skal vælges.

Kan du i dag redegøre for dette på en veldokumenteret måde?

CSR bliver i højere grad en væsentligt faktor, når der skal vælges it-løsning og leverandør

 

CSR – en ny spiller i indkøbsafdelingen.
CSR, herunder energiforbrug og Co2-udledning, er nu et område, som mange virksomheder vægter højt. Det skyldes til dels den øgede bevidsthed fra forbrugere, om de miljømæssige belastninger, som vores moderne samfund medfører. Det er derfor blevet et konkurrenceparameter for mange virksomheder, at de tager et samfundsmæssigt ansvar i forhold til den virksomhed de driver. Samtidig kommer der løbende flere skærpede lovkrav og afgifter, som pålægges virksomhederne – udledning af Co2 er blot et enkelt eksempel. Derfor er tendensen, at CSR indgår som en nyt parameter i indkøbsprocessen – også når der skal anskaffes it-udstyr.

Miljømæssige forhold vægtes og skal dokumenteres i udbud.
Vi ser nu, at der i mange offentlige og private udbud på it-udstyr er eksempler på, at energieffektivitet og beregnet Co2-udledning vægter på samme måde som pris/ydelse. Det er derfor essentielt, at kunne tilbyde en nøjagtig beregning af besparelser, energiforbrug mv. i det eksisterende miljø holdt op mod den foreslåede løsning. Det kan vi hjælpe dig med!    

Et unikt værktøj, der kan dokumentere de miljømæssige konsekvenser for it-løsninger

Rejoose er kort fortalt en specieludviklet softwareløsning, der kan dokumentere de miljømæssige konsekvenser som datacentre og andre it-installationer medfører. Rejoose giver adgang til en massiv verificeret database lige fra pc-klienter, skærme og printere til servere, storage, switche og andre produkter i datacentret. Beregn specifikke dele af en installation eller hele datacentret inklusive  UPS og køl.

Rejoose er allerede blevent anerkendt af CV Magazine! som ” Best Energy and Environmental documentation Software”.

 

Rejoose helt kort!
  • Dokumentation for virksomhedens energieffektivitet, som kan indgå revisions-materiale som dokumentation for Co2 afgiftfritagelse
  • Hurtig og nøjagtig beregning af økonomiske og miljømæssige gevinster ved implementering af nyt udstyr
  • Døråbner til nye kunder. Tilbyd fakturerbar eller gratis analyse af virksomhedens eksisterende miljø – synliggør mulige økonomiske og Co2 besparelser
  • Dokumenter energieffektivitet og Co2-udledning, når afgiver tilbud på it-udstyr, f.eks. ved SKI-udbud
  • Hjælp It-afdelingen med at blive en del af CSR-strategien. Du kan f.eks. udstede diplom/certifikat, som synliggør din kundes energieffektivitet. 

Rejoose & SEC DATACOM – et godt par.

Som distributør af produkter og løsninger til datacentret, var det helt oplagt for os at indgå partnerskab med Rejoose. Som en del af vores service kan vi nu hjælpe vores forhandlere med rådgivning og dokumentation på de miljømæssige konsekvenser, når der skal tilbydes udstyr til datacentre.

På den anden side er det målet for Rejoose, at systemintegratorer og Managed Service Providers på sigt oplever værdien i at tilbyde et CSR “regnskabssystem” til deres potentielle kunder. 

Key Features

Rejoose giver adgang til en massiv verificeret database lige fra pc-klienter, skærme og printere til servere, storage, switche og andre produkter i datacentret. Beregn specifikke dele af en installation eller hele datacentret inklusive UPS og køl.
En Rejoose-rapport indeholder dokumentation, der harmonerer med EU's fokus på energieffektivitet, hvilket resulterer i langsigtede energireduktioner. Og netop energioptimering bliver et vigtigt element ved fremtidige investeringer i it.
Rejoose er baseret på den patenterede energi-
effektivitetsvurderingsmodel - EnergyWheel®. Dette giver mulighed for at sammenligne energieffektivitetsvurderinger (A-G-skala), energireduktioner og CO2 efter kategori - alt sammen i et enkelt overblik.

Vil du undgå at tabe ordrer
pga. CSR-krav?

Det er hverken svært eller dyrt at komme i gang med brug af Rejoose som værktøj til energirapporter. Men vi vil gerne sikre os, at vi finder den løsning, som passer bedst til din forretning.

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på tlf. 4810 8000.