Partner

SentinelOne

The modern way of protecting endpoints

Autonomous AI Endpoint Security Platform

SentinelOne har gennem de seneste år udviklet en unik platform til  beskyttelse af endpoints. Mange af verdens største virksomheder anvender løsningen – faktisk er hele “3 of the Fortune 10” virksomheder beskyttet med SentinelOne. I den seneste MITRE EDR Evaluation, var SentinelOne den eneste producent, som kom ud med en overall Detection Rate på 100%.

Det der adskiller SentinelOne fra mange andre løsninger, er blandt andet deres AI-based Dynamic Behavior Tracking engine kombineret med deres patenterede active EDR, der   “etablerer” en SOC på alle endpoints, som automatisk stopper og “rydder op” efter et angreb. Det kunne f.eks være Roll-back af et system til seneste clean state.

 

Singularity – én platform

med lav kompleksitet og færre agenter.

En af de store fordele ved Singularity-platformen er deres “light-weight agent”, med både EPP (End Point Protection) og EDR (End Point Detection and Response). Det er en komplet løsning som dækker ”Prevention”, ”Detection”, ”Response” & ”Hunt”.

Kundecase – Norwegian

Flyselskabet Norwegian har udskiftet deres “legacy” AV-platform med en unified EPP og EDR platform fra SentinelOne.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med SentinelOne, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.