Partner

senhasegura

Beskyttelse, adgang og fortrolighed af privilegerede konti

senhasegura = secure password

senhasegura betyder secure password og er en løsning, der hjælper organisationer med at opbygge suverænitet og sikkerhed via privilegerede adgange.

70-80% af alle sikkerhedsbrud udføres via privilegerede konti, der ikke er korrekt administreret og beskyttet. Med en Privileged Access Management løsning (PAM) beskyttes de og forsøg på misbrug afværges, før det går i gang.

Setuppet er enkelt og betydeligt simplere end konkurrenternes. Løsningen og samtlige features kan køres på en enkelt server og bruger udelukkende supporteret open source, hvorved licenser til OS, databaser og lignende er elimineret.

98% vil anbefale senhasegura

senhaseguras mål er at udvikle produkter og løsninger, som brugerne vil elske at bruge. Derfor arbejder de hele tiden på at forbedre dem og gør en dyd ud af at lytte til fællesskabet. senhasegura scorer højest på Gartner PeerInsight og ligger i top hos Gartner, KuppingerCole, Forrester o.m.a.

Læs mere her:

Hvad leverer de? 
  • Privileged Access Management (PAM)
  • Privileged Account and Session Management (PASM)
  • Privilege Elevation and Delegation Management (PEDM)
  • DevOps Secret Management (DSM)
  • Certificate Manager (discovery and auto-renewal of digital certificates.)
  • DOMUM (Remote Access without need for VPN)

Udvalgte løsninger
Privileged Access Management (PAM)

PAM beskytter og kontrollerer brugen af generiske og privilegerede legitimationsoplysninger, hvilket sikrer beskyttet opbevaring, adskillelse af adgang og fuld sporbarhed af anvendelsen af privilegerede bruger- og systemkonti. Konti med privilegeret adgang har udvidede rettigheder, som f.eks. omfatter domæne administratorer at kunne ændre, fjerne eller slette filer og programmer og tilgå relevante data eller have adgang til systemer og databaser.

GO Endpoint Manager (PEDM)

senhasegura GO Endpoint Manager giver dig mulighed for at udføre funktioner såsom ’run as…’ på lokale arbejdsstationer og dermed installere og køre applikationer, der kræver privilegier. Desuden optages sessioner, så man kan følge med i, hvad der er udført.

Certificate Manager

Med senhasegura Certificate Manager er det muligt centralt at administrere livscyklussen for digitale certifikater i organisationen, fra opdagelse gennem automatisk scanning, til automatiseret fornyelse af certifikaterne.

DOMUM Remote Access

Gennem senhasegura Domum er det muligt at udføre sikker fjernadgang for medarbejdere og tredjeparter, hvilket giver Zero Trust-baseret adgang til virksomhedens netværksenheder uden behov for VPN.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med senhasegura, så udfyld formularen her. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.