Partner

Progress

Løsninger til drift og administration af kompleks it-infrastruktur

 

Kemp LoadMaster bruges primært til at fordele trafikken jævnt mellem flere servere for at undgå overbelastning og sikre en effektiv udnyttelse af ressourcerne. Den distribuerer indgående klientanmodninger til de bedst egnede servere baseret på forskellige faktorer som belastning, responstid, tilgængelighed osv. Dette forbedrer ydeevnen og pålideligheden af ​​applikationerne.

Kemp LoadMaster er fleksibel og kan implementeres både som en fysisk appliance og som en virtualiseret løsning i cloudmiljøer. Den kan integreres med forskellige applikationer og servermiljøer og tilbyder også omfattende styrings- og overvågningsværktøjer til administration af trafikstyring og ydeevneoptimering.

 

Flowmon er en førende løsning inden for netværksovervågning og sikkerhed.  Det er en avanceret platform, der giver it-administartorer dyb indsigt i deres netværkstrafik, applikationsydelse og sikkerhedshændelser.

Løsningen hjælper med at identificere og diagnosticere netværksproblemer, herunder flaskehalse, latens og pakketab. Den tilbyder også avanceret trusselsdetektering og forebyggelse ved at analysere netværksflow for mistænkelig adfærd, malware, DDoS-angreb og andre sikkerhedstrusler. Flowmon giver desuden realtidsalarmer og rapporter, der hjælper med at reagere hurtigt på sikkerhedshændelser og netværksproblemer.

WhatsUp Gold er en af de førende løsninger til netværksadministration. Løsning giver IT-administratorer mulighed for at overvåge og administrere netværksinfrastrukturen, servere, applikationer og enheder i realtid.

WhatsUp Gold kan også integreres med andre værktøjer og systemer, hvilket gør det muligt at automatisere opgaver, udføre fjernadministration og implementere forskellige sikkerhedsforanstaltninger.

WhatsUp Gold er administrationsværktøjet for it-afdelingen, der har en kompleks netværksinfrastruktur.

Progress Flowmon

Intelligent netværksovervågning og trafikanalyse

Flowmon muliggør applikations- og netværkssynlighed på tværs af lokale, offentlige og hybride cloudmiljøer. Flowmon giver netværksadministratorer et komplet overblik over netværkstrafik, detaljeret indsigt og årsagsanalyser.

 

Prøv Progress Flowmon gratis i 30 dage.
Prøv en virtuel udgave af Flowmon (VMware, KVM, Hyper-V). Det er en komplet netværksovervågnings- og sikkerhedsløsning, hvor du allerede 30 minutter efter installation vil få brugbare data. Klik på linket nedenfor for at bestille gratis prøveperiode

Boost din netværkssikkerhed

Flowmon’s detektions- og responsløsning gør det muligt at detektere uregelmæssigheder og tidlige indikatorer på sikkerhedsbrud, som ikke er fanget af “traditionelle” sikkerhedsløsninger. Flowmon bruger både  kunstig intelligens (AI) og Machine Learning (ML) til at afdække eventuelle skjulte ondsindede aktiviteter.

 

Få en live demo af Flowmon
Klik på lik nedenfor for at bestill en live demo, og se med selvsyn, hvilke udfordringer løsningen kan løse for dig.

Progress Kemp

Kemp LoadMaster – et godt alternativ til Citrix ADC/NetScaler!

 

Næsten samme funktionalitet til 85% lavere pris. Lyder det for godt til at være sandt?
I et Citrix Virtual Apps og Desktop-miljø (også kendt som Citrix StoreFront) er det nødvendigt med en Load balancer. Kemp har for nyligt frigivet, at deres LoadMaster nu supporterer dette – til en brøkdel af omkostningen i forhold til at implementere Citrix ADC/NetScaler.

Klik på linket nedenfor, hvor du blandt andet kan se, hvorfor det ikke “lyder for godt til at være sandt”.

Progress WhatsUp Gold

 

Effektiviserer og forenkler administrationen af kompleks it-infrastruktur

WhatsUp Gold er administrationsværktøjet for it-afdelingen, der har en kompleks netværksinfrastruktur. Her kan du identificere og hurtigt løse eventuelle problemer i din hybride it-infrastruktur.

Med WhatsUp Gold får du et komplet overblik over status og ydeevne på dine applikationer, netværksenheder og servere, både i Cloud og i dit lokale datacenter.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Progress Flowmon, Progress WhatsUp Gold og/eller Progress Kemp, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf.: + 45 4810 8000.