Partner

Polycom

Video, voice og indholdsløsninger

Klar kommunikation med video, voice og indholdsløsninger

Kommunikation er en vigtig del af vores liv som mennesker. Privat såvel som professionelt. Det er via. kommunikation at vi skaber relationer, danner holdninger og tager såvel små som store beslutninger. Det gælder uanset om vi kommunikerer ansigt til ansigt eller sidder hver for sig i f.eks. et videomøde. Kommunikation er både det vi siger, og det vi gør. Derfor kan knas på linjen, misforståelser og afbrydelser betyde, at vi går glip af vigtige informationer, der kan have store konsekvenser.

Men sådan behøver det ikke være!

Polycom har løsninger inden for video, voice og indholdsdeling, der giver de bedste rammer for det gode møde. Det er det vi mener med klar kommunikation.

SEC DATACOM har i en årrække haft et meget tæt samarbejde med Polycom, og som partner kan du være sikker på, at få rådgivning baseret på indsigt og viden. Vi supporterer forhandlere og virksomheder i hele Norden med pre-sale og support gennem hele salgsprocessen.

Nyhed, Unified Communications
Polycom sætter nye standarder
Med introduktionen af VoxBox sætter Polycom nye standarder for transportable konferencetelefoner. VoxBox henvender sig i høj grad til de mobile brugere eller til personlig brug på kontoret, og er ideel til f.eks. Skype for Business møder. VoxBox tilsluttes let via. Bluetooth eller USB-port. og selvom den er yderst kompakt, fejler…
Unified Communications
SEC Meetings. Det fleksible møderum
SEC Meetings er en samlet kommunikationsplatform, der gør det let for dig at mødes med kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere. Og det virker, uanset hvor du er eller hvor de er. Du får dit helt eget virtuelle møderum, hvor du kan holde møder med op til 25 deltagere på én gang.…
Events, Unified Communications
Voice- og videointegration i Microsoft Teams og Skype for Business
On-demand Webinar. Se dette webinar og hør eksperter fra Polycom dele ud af "best practice" omkring implementering af voice og video i Microsoft Teams, Skype for Business og Office 365.

Klar kommunikation med Polycom Trio

Når man kommunikerer på afstand, kan selv små misforståelser i begge ender få negative konsekvenser. Serien af Trio konferencetelefoner fra Polycom er blandt verdens mest anvendte, og det er der en god grund til. En kombination af Polycoms legendariske lydkvalitet med de yderligere muligheder for personlig indholdsdeling og videokonferencer, kan er Trio RealPresence anvendes overalt, fra selv de mindste rum til store mødelokaler.

Trio Realpresence kort fortalt:

* Tre mikrofoner
* Polycom NoiceBlock - lukker unødig baggrundsstøj
* Klar lyd helt op til 15 meter væk
* Mulighed for indholdsdeling
* Mulighed for videotilslutning

Alt i alt – klar og tydelig lyd og tale så misforståelse undgås!

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Polycom, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM