Partner

Multitech

Produkter til det industrielle IoT

Multitech - din naturlige LoRa partner

IoT er blevet en stor del af flere branchers hverdag. Multitech tilbyder produkter der er i stand til at varetage dine IoT behov, med en bred vifte af forskellige LPWA enheder, som giver dig mulighed for at få forbindelse via LoRa såvel som mobiltnetværk.

Multitech er udbyder af LoRaWAN en såkaldt low-power, wide-area netværksprotokol (LPWAN). LoRaWAN forsyner dig med sikkert tovejskommunikation, mobil og lokationsservices, som desuden er let at inkorporere i dine smartprodukter. LoRaWAN kan benyttes med og uden netværksudbyder, hvilket gør det meget agilt.

 

LoRa er eminent til fjernstyrede enheder (long range) og enheder placeret på steder med svagt signal (kælder, bygningsfundamenter o. lign.), hvor der brug for lang batterilevetid og indsamling af mindre eller sporadiske mængder af data. LoRa teknologien kan bruges både som privat- og offentligtnetværk med en eller flere brugere.

Multitech fremstiller gateways og moduler, både til inden- og udendørsbrug, med LoRa-teknologi der kan bruges i mange forskellige industrier.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Multitech, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM