Partner

MobileIron

Administration af smartphones og tablets

MobileIron er markedsledende inden for Mobile Device Management, dvs. administration af smartphones og tablets.

Vi udmærker os med utrolig stærk IOS understøttelse

MobileIrons løsning består af en administrationsdel og en selvbetjeningsportal som baseres på to servere, der enten kan være fysiske appliance bokse eller virtuelle VMWare appliance enheder.
Den ene server ”Sentry” fungerer som en mail proxy samt dokumenthåndteringssystem udviklet som en DLP løsning baseret på Microsoft Sharepoint. Sentry sørger for, at kun godkendte enheder kan tilgå mailserveren.
Den anden server ”VSP” kommunikerer med det suveræne web baserede administrationsværktøj eller via en iPad applikation.

MobileIron udmærker sig ved uhyr stærk IOS (Apple) understøttelse med bl.a. enterprise app store, hvor egenudviklede apps kan rulles ud til medarbejderne. Anvendelsesmulighederne med MobileIron er ud over de gængse funktioner – såsom administration, sletning og lokalisering af enheder – også mere netværksrelaterede opgaver, som udrulning af certifikater og provisionering af f.eks. WIFI indstillinger på de enkelte enheder.

IT-sikkerhed
MobileIron er fortsat førende inden for Unified Endpoint Management
MobileIron fastholder sin position som førende udbyder af Unified Endpoint Management løsninger. Som ren udbyder i EMM-miljøet har MobileIron den mest sofistikerede løsning på markedet, som også sætter standarderne for styring af alle andre enhedstyper. Sammen med et højtuddannet partnerøkosystem kan omfattende managementplatforme implementeres hurtigt, selektivt og med succes. Læs…

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med MobileIron, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM