Partner

Mellanox

Interconnect produkter til datacentre

Interconnect produkter med lav latency

Mellanox Technologies er førende leverandør af end-to-end InfiniBand og Ethernet interconnect-løsninger samt services til servere og storage.
Mellanox interconnect-løsninger øger datacenterets effektivitet ved at give den højeste kapacitet og laveste latency, ved at leverere data hurtigere til applikationer og frigive systemets potentielle ydeevne.

Mellanox tilbyder et udvalg af hurtige interconnect produkter: Adaptere, switches, software og silicium, der accelerer aplikationer og maksimerer forretningsmæssige resultater for en lang række markeder, herunder high performance computing, enterprise datacentre, Web 2.0, Clod, storage og finansielle tjenesteydelser. Mellanox Technologies blev grundlagt i 1999 med hovedkvarter i Sunnyvale, Californien og Yokneam, Israel.

 

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Mellanox, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM