Partner

Kemp Technologies

Load balance med god pris/ydelse

Skab den bedste oplevelse med Kemp Load Balancers​

Det mærkes først når uheldet er ude. Pludselig ringer alarmklokkerne, for webtrafikken skaber kødannelse, der er værre end den på motorvejen klokken 16:15. Kunderne skal stå i virtuel kø for at betale, medarbejdernes mailklienter fryser og serveradgangene går i baglås. Med andre ord ikke særlig optimalt.

Det kan heldigvis undgås med Kemps load balancers! Kemp leverer med deres always-on application experience (AX) hvad organisationer og service providers skal bruge. Kemp har redefineret load balanceren ved at skabe en mere simpel implementering, fleksible licensmuligheder og stærk teknisk support. Kemp er førende inden for virtual load balancers og har leveret mere end 100.000 implementeringer i 115 lande.

 

 

Den bedste”Always On App Experience”​

Hardware

Kemp LoadMaster Application Delivery Controller (ADC) hardware giver den skalerbarhed, funktionsdybde og sikkerhed, der kræves for at muliggøre en robust levering af en lang række application workloads til organisationer i alle størrelser.

Virtual

Kemps virtuelle LoadMasters (VLM’er) er fuldt udstyrede Application Delivery Controllers (ADC), der understøtter alle de store application workloads med brugervenlige skabeloner. De kommer med nøglefunktioner såsom SSL-offload samt  avancerede godkendelses- og traffic delivery-muligheder. 

Cloud

Udvid til skyen med funktionerne og kapaciteterne I Kemps datacentere-class application delivery controllers (ADC). LoadMaster er en cloud-native load balancer, der er bygget, designet og optimeret til skyen.

Kemp 360 central

Løs real-world application experience udfordringer. Tag control over dine load balancing og application delivery infrastruktur på tværs af cloud og datacentre. Multi-vendor load balancer/ ADC Management simplificerer administration og problemløsning.

Kemp 360 vision

Maksimér ”the customer application experience” ved at få øget indsigt fra predictive analystics og Kemp ingenører.

 

 

Hvorfor Kemp?

  • De første med per-app Load balancing muligheder
  • 4Xthroughput per $ sammenlignet med F5/Citrix
  • Cloud eller partner log-in er ikke nødvendig
  • Predictive Analytics holder Apps kørende
  • Super 24/7 global support

 

AX Rapport 2019 V3

 

Se hvordan Kemp Loadbalancer  hjælper TDC

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Kemp Technologies, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf.: + 45 4810 8000.