Partner

TEKTELIC Communications

Best-in-class IoT-løsninger til en god pris

Powerfuld end-to-end løsning til selv de skarpeste IoT-krav

TEKTELIC er førende leverandør af førsteklasses LoRaWAN IoT Gateways, sensorer samt brugerdefinerede applikationer. Tilsammen udgør disse elementer en kraftfuld end-to-end-løsning der let, hurtigt og omkostningseffektivt kan blive implementeret for at imødekomme selv de mest krævende IoT-krav.

Med en voksende portefølje af produkter har TEKTELIC løsninger på de fleste globale ISM frekvensbånd og deres produkter kan tilpasses en bred vifte af vertikale applikationer lige fra Enterprise- og Commercial-deployment til service provider- og industriløsninger.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hos SEC DATACOM er vi stolte af vores Nordiske samarbejde med TEKTELIC! Det betyder også, at vi har sat os rigtig godt ind i deres IoT-løsninger. Vi har i al beskedenhed et stærkt teknisk og forretningsmæssigt know-how. Det betyder, at du kan arbejde sammen med en række mennesker, der kan hjælpe dig igennem hele eller dele af salgsprocessen – så som:

  • Teknisk presale
  • Design, installationer og konfigurationer
  • Deltagelse på møder sammen med dig og dine kunder
  • Marketing services, der kan hjælpe med til at skabe efterspørgsel til din forretning samt co-finansiering til aktiviteter

Køb TEKTELIC i eshoppen!

Se udvalget af TEKTELIC Communications produkter til gode priser i vores eshop.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med TEKTELIC Communications, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM