Partner

Ivanti

The power of Unified IT

Sikr virksomhedens endpoints, skab overblik og reducer omkostningerne med Ivantis ”Unified IT”-løsninger

 

It-fagfolk bliver hele tiden bombarderet med information. Manglen på kommunikation mellem værktøjer og teams øger risikoen for sikkerhedsbrud samt omkostningerne, gør rensopnse-tiden langsommere og efterlader brugere og virksomheden udsatte. Ivanti ”ændrer” it ved at nedbryde it-siloer ved at skabe øget synlighed, dele data på tværs af værktøjer og teams samt skabe automatiserede responses for at sikre og administrere virksomhedens it-miljø.

Ivanti leverer under begrebet “Unified IT” en komplet portefølje af løsninger, som på tværs af teknologier simplificerer management og drift af digitale arbejdspladser og endpoints.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hos SEC DATACOM er vi stolte af vores Nordiske samarbejde med Ivanti! Det betyder også, at vi har sat os rigtig godt ind i deres Unified IT-løsninger. Vi har i al beskedenhed et stærkt teknisk og forretningsmæssigt know-how. Det betyder, at du kan arbejde sammen med en række mennesker, der kan hjælpe dig igennem hele eller dele af salgsprocessen – så som:

  • Teknisk presale
  • Design, installationer og konfigurationer
  • Deltagelse på møder sammen med dig og dine kunder
  • Marketing services, der kan hjælpe med til at skabe efterspørgsel til din forretning samt co-finansiering til aktiviteter

Ivanti Unified Endpoint Manager

Ivanti Unified Endpoint Manager
Èn samlet løsning til administration af alle devices og brugerprofiler.

Uanset om du vælger en Cloud-baseret eller ”on-premise” løsning, så kan du med Ivanti Endpoint Manager administrere alle endpoints og brugerprofiler fra central hold.

Managing remote workers webinarer

Deltag på Ivantis serie af webinarer for at få mere viden om, hvordan virksomheder hurtigt og let kan opnå en succesfuld, sikker og effektiv hjemmearbejdsplads.

Øg it-oplevelsen for medarbejderne

Folk bruger ikke blot teknologi i dag. De har et forhold til det – på kontoret og når de arbejder hjemme. Hvilke actions kan man tage for at øge de positive it-oplevelser for medarbejderne? Og hvordan kan man fremme større engagement, tilfredshed, produktivitet og fastholdelse af medarbejderne?

Læs mere i Ivantis whitepaper.

Book en demo

Du kan selv prøve – helt gratis, hvor effektiv Ivanti Unified Endpoint Management-løsningen er. Du får adgang til den fulde Endpoint Management Suite:
Ivanti Endpoint Manager og Ivanti Endpoint Security for Endpoint Manager.

Hold overblik over aktiverne

Lyt til Ivantis on-demand webinar, hvor de deler deres syn på asset management og giver dig viden om fordele og ulemper. I en spændende Q&A giver Ivantis specialister f.eks. deres bud på, hvordan integrationen af asset og service managemnt kan hjælpe med at styre aktivets livscyklus, så medarbejderne akn forblive produktive – uanset hvor i verden, der befinder sig.

Ivanti Remote Worker Program

Selv om flere så småt vender tilbage til kontoret, er remote arbejdspladser stadig mere relevant end nogensinde. Deltag på Ivantis on-demand webinar, hvor du kan høre mere om, hvordan Ivanti Cloud kan hjælpe virksomheder med at styre og sikre deres hjemmearbejdspladser.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Ivanti, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 48108000