Partner

FireEye

The Intelligence-Led Security Company

FireEye ved mere om cybertrusler end nogen anden

SEC DataCom har distribueret FireEye siden 2012, og har derfor været med helt fra start af, da FireEye blot var en start-up virksomhed. Vi så med det samme et stort potentiale i virksomheden da den introducerede et nyt sikkerhedslag, som på daværende tidspunkt ikke var adresseret. FireEye var de første til at kommercialisere og automatisere et sandbox miljø som kunne opfange mistænkelige filer og emulere dem i et sikkert miljø. På den måde kunne FireEye identificere ukendte trusler – såkaldte dag-0 sårbarheder. I dag er FireEye en global virksomhed, og er af flere institutter anderkendt som en af de dygtigste aktører inden for avanceret it-sikkerhed.

 

FireEye har igennem et par strategiske opkøb cementeret deres førerposition på markedet. FireEye har en strategi der grundlæggende går ud på, at teknologi alene ikke er nok til at bekæmpe cyberangreb. Det er en kombination mellem hands-on front-line ekspertise leveret af Mandiant som er ejet af FireEye samt intelligens leveret af iSightPartners ligeledes ejet af FireEye. FireEye tilbyder endvidere en hybrid model hvor man helt eller delvis kan outsource sit SOC til FireEye.

SEC DATACOM distribuerer FireEye i hele norden.

 

M-Trends 2019 rapport

Udforsk de seneste og største trends, der definerer nutidens trusselslandskab, baseret på Mandiants undersøgelse af de mest succesrige Cyberangreb i det forløbne år.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med FireEye, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM