Har du hjertet
med i jeres it-
transformation?

It-transformation er på agendaen hos mange virksomheder.
Forretningsgange bliver lagt om og processer bliver digitale.
En it-transformation er kompleks, men med de rigtige
teknologier kan den simplificeres.

To basale faktorer for at lykkes …

 • Det er naturligvis vigtigt, at du har hjertet med i alle de projekter, du vil gennemføre ….
 • Infrastrukturens digitale hjerte – serverne – skal kunne følge med, når der skal eksekveres en større workload. Med den nye generation af PowerEdge 14G  servere sætter Dell EMC nye standarder for indbygget intelligens og funktionalitet. Så selv om it-transformation er kompleks, så er det trods alt blevet lidt nemmere.

 

 

 

 

Dell EMC har lyttet til,
hvad it-afdelingen har på hjerte

Den nye serie af PowerEdge 14G servere indeholder en række "key-features", som kan være med til at tranformere din it drift- og infrastruktur. Forud for udviklingen har Dell EMC haft dialog med en række it-professionelle omkring ønsker og krav til fremtidens serverteknologi. Nedenstående er essensen af de tilbagemeldinger, som danner udgangspunktet for udviklingen af PowerEdge 14G.

Sikkerhed
Risikoen stiger, når alt bliver digitalt
Større effekt
Når mængden af data og opgaver eksploderer, stiger kravet om performance samtidig
Cost efficiency
Ressourcerne skal investeres i kundefokus og innovation, ikke i it
Skalérbarhed
Ingen kan forudsige fremtidens workload, så virksomhedens server-setup skal kunne vokse i takt med forretningsudviklingen
Automatisering
Flere opgaver skal kunne automatiseres, og det skal være nemt
Installations-venlighed
Oppetid er liv og død, så nedbrud skal helst forebygges og i hvert fald skal en ny server kunne deployes lynhurtigt i ethvert server-landskab

Nye standarder på tre områder der kan accelerere
din it-transformation

Med introduktion af 14. generation af PowerEdge-serien sætter Dell EMC igen nye standarder ved at levere servere med indbygget ny teknologi på tre væsentlige områder:

Skalérbarhed
Med PowerEdge 14Gs skalérbare arkitektur kan it-afdelingen møde forretningens omskiftelige krav – både i forhold til traditionelle, virtualiserede og cloud-baserede arbejdsopgaver. En lang række indbyggede funktioner som one-click BIOS tuning er indbygget og giver:

• Hurtigere database med forbedret ydeevne, kortere latenstid og op til 12 gange så mange handlinger i sekundet

• Op til 58 procent hurtigere live-migrering af virtuelle maskiner og 75 procent mindre CPU-forbrug

• Højtydende storage med op til fem gange større kapacitet, seks gange så mange NVMe-drev og 25 procent bedre densitet

Læs mere
Intelligent automatisering
En række nye funktioner gør det nemmere at automatisere og administrere serverne, både når de sættes i drift, og når de skal opdateres, monitoreres og vedligeholdes. Det betyder, at it-medarbejdere kan spare tid og fokusere på opgaver med større forretningsværdi:

• Op til fire gange bedre performance med forbedret Integrated Dell Remote Access Controller (iDRAC9). Desuden kan virksomheder forkorte opsætningstiden med 30 procent via det mobile administrationsværktøj QuickSync 2

• PowerEdge-serverne løser eventuelle problemer op til 90 procent hurtigere ved at anvende de proaktive og forudseende teknologier, ProSupport Plus og SupportAssists.

Læs mere
Integreret sikkerhed
Dell EMC PowerEdge kommer med nye sikkerhedsfunktioner i både hardware og systemer. Infrastrukturen biver rustet med et dybere lag beskyttelse og hurtigere trusselsidentifikation, hvilket sikrer en omgående gendannelse i tilfælde af sikkerhedsbrud:
 • Krypteringssikker opstart garanterer end-to-end serversikkerhed og sikkerhed i hele datacenteret. Funktioner som Intel Boot Guard beskyttelse, signeret firmware, automatisk BIOS Recovery og den nye virtuelle konsol, OpenManage Enterprise, leverer forbedret serversikkerhed, samtidig med at kunderne får operationel fleksibilitet
 • System Lockdown er den første funktion på markedet, som stopper sikkerhedsproblemer ved at forhindre uautoriserede og utilsigtede konfigurationsændringer
 • System Erase sletter brugerdata hurtigt og sikkert fra drevet, når serveren sættes ud af drift, hvilket garanterer privacy
Læs mere

 

Dell EMC PowerEdge 14G porteføljen

Den prisbelønnede* Dell EMC PowerEdge 14G serverportefølje giver flere valgmuligheder og et komplet udvalg designet til at imødekomme alle behov:

 • PowerEdge Rack servere
 • PowerEdge Tower servere
 • PowerEdge Cloud servere
 • PowerEdge Modulære servere

*Channel Pro Reader’s Choice Award Gold Winner

34%
forbedring i VMs/Node
41%
flere transaktioner i sekundet
20
gange hurtigere søgninger
PowerEdge Rack servere

Vælg mellem et komplet udvalg af 2- og 4-stik rackservere med høj core-tæthed til eksekvering af traditionelle applikationer, virtualisering og cloud-native opgaver.

 • Verdensrekord i SAP performance
 • Bredeste udvalg af in-servere i PowerEdge serien nogensinde
 • IT Pro “Editor’s Choice” award med 5-stjernet rating
 • Nr. 1 i pris/performance
 • Kraftfuld performance og GPU acceleration til dataanlyse, AI og Machine learning
60%
flere PCIe Gen3 slots
2
gange flere NVMe drivere
50%
større båndbredde
PowerEdge Tower servere

Både til office-opgaver og mere krævende virtualiserings-, database- eller analyse-applikationer med ideel balance mellem datamængder og ydeevne i en Tower platform.

 • Fleksible konfigurationer med stor intern kapacitet
 • Bred portefølje til SOHO, ROBO og SMB markeder
 • Kan udbygges i rack for at følge med, når virksomheden vokser
27%
flere cores
50%
større hukommelses båndbredde
PowerEdge Modulære servere

Udnyt de nye modulære servere, der er designet til at levere høj ydeevne i virtualisering og SDS-applikationer med best-in-class tæthed, som giver ekstraordinær skalérbarhed.

 • FX arkitektur – tætte 2-stik og 4-socket løsninger
 • VRTX – PowerEdge knive og fleksibel opbevaring i en rackable eller tårn-platform
 • M1000e – modulopbygning med fælles kraft, køling, netværk og styring
 • C6420 – modulbaseret servernode bygget til HPC arbejdsbyrder
Udvalgte konfigurationer
PowerEdge R330

Ideel til fjernkontorer/afdelingskontorer eller den mindre virksomhed, med en kraftfuld basisrackserver med 1 sokkel, udvidelsesmulighed og høj tilgængelighed.

PowerEdge R640

Få skalérbar databehandling og storage i en 1U-platform med 2 sokler og en ideel blanding af ydeevne, pris og kompakthed for de fleste datacentre.

PowerEdge R740

Maksimér programydeevnen med den optimale kombination af acceleratorkort, storage og computerkraft i en 2U-platform med 2 sokler, der er optimeret til GPU.

PowerEdge M640

Fleksibel og effektiv modulær server. Skalérbarhed og høj tæthed i en modulær bladeserver med to sokler og halv højde, der er ideel til HPC, XaaS og virtualisering

PowerEdge R7425

Opnå utroligt lave samlede ejeromkostninger med denne 2U-rackserver med to sokler, som effektivt udfører dataanalyse, HPC samt hukommelsesbundne- og skalérbare software-definerede implementeringer.

PowerEdge R330

Boost hastigheden på programmernes ydeevne i SMV og fjernkontorer/afdelingskontorer
Kør programmer hurtigere og giv plads til fremtidig vækst med de nyeste Intel® processorer, DDR4-hukommelse og PCIe Gen 3 I/O.
Få større hukommelsesydeevne og udvid gradvist kapaciteten op til 64 GB med fire DIMM-pladser og forbedret DDR4-hukommelse med 50 % hurtigere clockhastighed end forrige generations DDR3 og 12,5% hurtigere end den første implementering af DDR4 på 2133 MT/s.2
Boost hastigheden med 2 x PCIe Gen 3.0-pladser, der sikrer dobbelt dataoverførselshastighed sammenlignet med generation 2.0.
Opnå 2 x IOPS-ydeevne med PowerEdge PERC9 RAID-controlleren sammenlignet med forrige generations PowerEdge R320 udstyret med PERC8.3
Opnå hurtige responstider med de nyeste Quad Core Intel® Xeon® E3-1200 processorer i v6-serien samt fleksible Dual Core-processorer, herunder Intel Pentium®, Intel Core i3® eller Intel Celeron®.

PowerEdge R640

Kompromisløs ydeevne og tæthed til datacenterproduktivitet og skalering
PowerEdge R640 er den ideelle platform med to sokler til kompakt scale-out databehandling og storage på datacentre. Udnyt fleksibiliteten ved 2,5″ eller 3,5″ diske, ydeevnen med NVMe og integreret intelligens til sikring af optimeret applikationsydeevne på en sikker platform. Med indbyggede diagnosefunktioner og SupportAssist leverer R640 maksimal oppetid i et bekymringsfrit miljø.

Ideelle workloads:
• Kompakt softwaredefineret storage
• Operatører: Applikation tier
• Kompakt private cloud
• Virtualisering
• HPC

PowerEdge R740

All-round arbejdshest, der er optimeret til acceleration af arbejdsbelastning
Maksimer dine applikationers ydeevne med PowerEdge R740-serveren, der giver dig den perfekte balance af acceleratorkort, storage og processorkraft i en 2U-platform med 2 sokler. Med op til tre 300 W acceleratorkort eller seks 150 W kort har R740 alsidigheden til at kunne tilpasses til stort set enhver applikation og være den optimale platform til VDI-implementeringer. R740 muliggør op til 16 x 2,5″ eller 8 x 3,5″ diske og iDRAC9, så du kan skalere efter behov og forenkle hele IT-livscyklussen.

Ideelle workloads:
• VDI
• Private cloud
• Kunstig intelligens
• Machine learning

PowerEdge M640

Højtydende modulær databehandling med brancheførende tæthed
Opfyld effektivt dynamiske virksomhedsbehov med PowerEdge M640. Denne modulære bladeserver er udviklet til at skalere og sikre større ydeevne – alt sammen i et PowerEdge M1000e-kabinet. Få op til 16 computernoder med to Intel® Xeon® Scalable processorer pr. computernode i ét enkelt cabinet. M640 passer perfekt til datacentre, som kan drage fordel af høj tæthed og energieffektivitet til flerserver- eller klyngearkitekturer.

Ideelle workloads:
• HPC-løsninger (High Performance Computing)
• Anything as a service (Xaas)
• Virtualisering
• Private cloud

PowerEdge R7425

Skalérbar ydeevne til ekstrem databehandling
PowerEdge R7425-platformen leverer fremragende TCO til dataanalyse, hybrid cloud og skalérbare software-definerede implementeringer. Tilføj nemt ekstreme mængder hukommelse og storage kapacitet, der lader dig arbejde med dataintensive workloads med lav responstid. Med op til 64 kerner, 128 PCIe-baner og op til 32 DIMM-moduler leverer R7425 en perfekt balance mellem databehandling og I/O, der giver dig friheden til at kunne håndtere udfordrende pg dataintensive projekter.

Ideelle workloads:
• HPC
• VDI cloud-klientdatabehandling
• Database-/inline-analyse
• Skalér softwaredefinerede miljøer

Få en GRATIS TEST af din it-infrastruktur

Selvom tingene fungerer dag efter dag, så er det vel aldrig en dårlig idé at evaluere, om noget kan gøres bedre. Det er netop det, vi gerne vil hjælpe dig med. For måske har din nuværende it-infrastruktur et potentiale for optimering og besparelser? Vi kan give dig svaret med et gratis Dell EMC #GetModern infrastructure Assessment.

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om, hvilken server der er den rette til din virksomhed, eller har du blot nogle spørgsmål omkring DELL EMC PowerEdge 14G? Så kontakt os endelig. Vi er et stort og dedikeret team af Dell EMC specialister inden for servere, storage og netværk.

Allerød
Gydevang 17-19
3450 Allerød

Aarhus
Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus V

Tlf.: +45 4810 8000
CVR-nr. 13248699