Unified Communications

Små mødelokaler kan sagtens have videofaciliteter

Udbredelsen af f.eks. Skype for Business eller Microsoft Teams betyder, at flere brugere ønsker at kunne holde videomøder, uden at det nødvendigvis skal foregå i dyre specielindrettede videokonferencelokaler, som der oftest er få af. Med den nye Polycom Studio kan du for en relativt lille investering opgradere mindre mødelokaler med professionel video og lyd.

Allerede i år 2020 forventes det, at op mod 70% af alle videomøder vil foregå i små mødelokaler, som populært også kaldes "huddle rooms".
- Frost & Sullivan, 2018 -

Polycom Studio

Simpel at bruge – minimale driftsomkostninger

 

 

Klar lyd og skarpt billede
Selvom Studio har en meget attraktiv pris, så får du alligevel Polycoms patenterede NoiseBlock, integrerede stereo højttalere samt 4k UltraHD kamera – og meget mere.

Let tilslutning og integration til de fleste videoplatforme
Med USB tilslutning er Studio let at tilslutte og samtidig er den kompatibel med næsten alle videoplatforme som Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, GoToMeeting og Cisco Webex.

 

Administration fra central hold
Uanset om du installerer Studio i fem eller flere hundrede mødelokaler, skal du ikke bruge unødig tid på tidskrævende drift. Studio kan administreres fra central hold, så f.eks. softwareopdateringer let kan implementeres.

 

Polycom Studio

 Features i lyd og billeder
Automatic Camera Framing og Speaker Tracking

Med automatisk Framing og Speaker Tracking er du sikker på, at både lyd og billede altid er centret omkring mødedeltagere. En funktion der normalt kun findes i langt dyrere videokonference løsninger

Fantastisk lyd

De indbyggede stereohøjttalere i Studio har en lydgengivelse, som du kun kan forvente af dyrere løsninger.

Polycom's patenterede NoiseBlock teknologi

Den patenterede NoiseBlock teknologi sikrer, at baggrundsstøj ikke forstyrrer samtalen og lydgengivelsen.

Central administration

Polycom Studio kan administreres centralt, så du ikke skal løbe fra mødelokale til mødelokale for at ændre i systemindstillinger og foretage eventuelle softwareopdateringer.

Polycom Studio demoprodukter til nedsat pris

En kundedemo er et fantastisk redskab i salgsprocessen. Når en potentiel kunde får mulighed for at se og røre ved produktet, bliver de ofte overbevist om, at kvalitet og brugervenligeden er i top. Med Polycoms demoudstyrsprogram er det muligt for Polycom partnere at købe produkter til demo/test til ekstra nedsatte priser. Polycom Studio er nu en del af demoprogrammet, så med en lille investering kan du vise dine kunder, hvordan de uden at det koster en formue, let kan opgradere deres små mødelokaler med videofaciliteter.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Polycom Studio, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Telefonnummer: +45 4810 8000
E-mail: sec@secdatacom.dk