Nyhed, Unified Communications

Polycom IS/Flex. Prøv det hos os

RealPresence Immersive Studio Flex er Polycoms banebrydende videokonferencesystem. Du får høj kvalitetsvideo sammen med Polycoms 3D-voice teknologi, der sikrer at du ikke går glip af et eneste ord. Desuden integreres det uden problemer i dit eksisterende arbejdsmiljø og kan tilpasses netop den rumstørrelse du har til rådighed.

Alt dette kan du nu opleve hos os i SEC DATACOM i Allerød. Ønsker du en demo af IS/Flex eller vil du gerne fremvise løsningen for en af dine kunder? Så kontakt os og vi vil med glæde hjælpe dig.

Med IS/Flex tager Polycom immersive-løsninger til et nyt niveau, hvor alle detaljer samlet set giver en eksklusiv og unik mødeoplevelse. Polycom er derfor din naturlige partner når det kommer til fleksible Immersive-løsninger. SEC DATACOM har i en årrække haft et tæt samarbejde med Polycom og vi er selvfølgelig med hele vejen, fra rådgivning til installation og teknisk support.

Du kan læse de tekniske specifikationer til IS/Flex her.

3 gode grunde til at vælge IS/Flex
Video i høj kvalitet

4K videokvalitet på 65″ tynde bezel skærme kombineret med Polycoms avancerede teknologi, der sikrer dig en fantastisk videooplevelse, hver gang. Du får en følelse af, at alle deltagende i mødet sidder i samme rum og kvaliteten opretholdes selv i større møder.

Lyd i høj kvalitet

Med Polycoms 3D-voice teknologi kan du høre alle deltagere klart og tydeligt. Det er endda let at høre præcis hvem der taler, også selvom der er flere der taler, på samme tid. Mikrofonerne eliminerer desuden distraherende baggrundsstøj.

Indholdsdeling uden problemer

Du kan let bruge din egen bærbar, mobil eller tablet til at dele indhold. Der kan rettes i præsentationer, dokumenter o. lign. med det samme og alle kan følge med.

Vil du vide mere?

Vores Product Manager Emil Mengel er klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Telefonnummer: +45 48108027
E-mail: emilm@secdatacom.dk