Nyhed, Unified Communications

Nyeste skud fra Poly: Studio X30 og Studio X50

Polys AI-teknologi forbedrer oplevelsen af videomødet

Du kender helt sikkert problematikkerne ved baggrundsstøj på videomøder. Det kan være alt fra tastelyd fra tastaturet, når der lige er en mail, der skal sendes afsted, klikkene på kuglepennen eller bolsjet, der skal pakkes op. Alt sammen elementer, der kan være med til at forstyrre videomødet.

Både X30 og X50 har det patenterede NoiceBlock, så du slipper for forstyrrende baggrundsstøj. Samtidig får du en skarp billedkvalitet.

Poly Studio X30 og Studio X50


Få optimale forhold på videomødet med Polys AI-teknologi
Poly har netop lanceret deres nye Poly Studio X30 og Studio X50, som er bygget på Poly MeetingAI, der eliminerer forstyrrende lyde og forbedrer videomødeoplevelsen.

AI (Artificial Intelligence)-teknologien sikrer, at man virkelig kan se ansigterne på dem, der sidder i den anden ende, giver et godt overblik over konteksten som personen sidder i og hjælper derfor med at optimere hele oplevelsen af mødet.

Slip for besværlige kabler med Poly TC8 touch controller
Poly annoncerer desuden den nye Poly TC8 touch controller med native Zoom Rooms interface og høj performance. Med PoE slipper man for at skulle trække mere end ét kabel hen til bordet for at tilslutte videobaren.

 

 

 


Eliminér forstyrrende støj med Polys AI-teknologi
Acoustic Fence- og Poly NoiseBlock AI teknologien sikrer at baggrundsstøj bliver fjernet og sikrer det vigtigste – nemlig at du hører, hvad der bliver sagt på videomødet.

Kompatibel med næsten alle platforme

Funktioner Poly StudioX Version3

Studio X30 versus Studio X50

Poly Studio X30 er optimal til små møderum, understøtter 4K Ultra HD video og har indbygget trådløs skærmdeling samlet i et kompakt design.

Poly Studio X50 forbedrer mødeoplevelsen i de mellemstore møderum med flere mikrofoner og højttalere samt kan tilsluttes to skærme.

Poly Studio X30 versus Poly Studio X50 Poly Studio X30 Poly Studio X50
Native Zoom Interface (Zoom Mode) X X
H.323 / SIP (Poly Video Mode) X X
4K camera with automatic framing and tracking X X
NoiseBlockAI X X
Wireless Content Sharing X X
Number of Speakers 1 (mono) 2 (stereo)
Poly TC8 available for easy touch control X X
Monitors Supported 1 2
Recommended number of participants Up to 6 Up to 10
Camera Zoom 4x 5x

Poly NFR-program.

Demoprodukter til nedsat pris

En kundedemo er et fantastisk redskab i salgsprocessen. Når en potentiel kunde får mulighed for se og røre ved produktet, bliver de ofte overbevist om, at kvalitet og brugervenligeden er i top. Med Polys demoudstyrsprogram er det muligt for partnere at købe produkter til demo/test til ekstra nedsatte priser.

Udfyld formularen, hvis du ønsker en NFR-pris på Studio X30 og/eller X50