Hent Barracudas "three-step guide to ransomware protection" nedenfor.

Hvert 11. sekund bliver en virksomhed offer for ransomware-angreb.*

Ransomware er mere end fordoblet år-over-år**, og angreb bliver rettet mod virksomheder i alle brancer uanset størrelse – ingen er fritaget! Samtidig bliver angreb mere og mere sofistikerede, som betyder, at virksomhedens eksisterende forsvar ofte ikke er tilstækkeligt.

 

*Cybersecurity Ventures
**Verizon 2021 Data Breach Investigations Report

Anatomien af målrettede ransomware-angreb

Ransomware-angreb kan ramme alle. Men hvor nogle typer ransomware spreder sig automatisk, så kræver målrettede ransomware-angreb manuel udførelse og en betydelig indsats fra hackerne på deres ofres interne netværk. Et målrettet ransomware-angreb kan være undervejs på organisationens indre netværk i flere dage, uger eller endda måneder, før systemerne rent faktisk krypteres.

 

Sådan forløber et angreb typisk

Angreb via e-mail.
Angreb starter ofte med en ondsindet phishing-e-mail, der har til formål at narre modtageren til at afsløre loginoplysninger. Angribere kan også købe stjålne legitimationsoplysninger på dark-web.

Angreb på websteder og apps.
Ved at bruge stjålne legitimationsoplysninger eller andre midler rammer angribere dit websted og dine applikationer for at få adgang til dine virksomhedsdata.

Data krypteres.
Med adgang krypterer angriberne dine data, så du ikke kan få adgang til dem. De kræver derefter en løsesum for at dekryptere dem.

 

Lav din egen plan mod ransomware

Det bedste tidspunkt at bekæmpe ransomware er før det rammer – du ønsker ikke at forsøge at sammensætte en plan under et angreb. Vi kan hjælpe dig med at udvikle en plan, der dækker vigtige angrebsvektorer og samtidig beskytter dine data.

Guide

Undgå at blive offer for ransomware

Hent guiden fra Barracuda og læs om de tre trin til effektiv beskyttelse mod ransomware.

Vil du vide mere om Barracuda's løninger til beskyttelse mod ransomware?

Hvis du vil vide mere om om Barracuda’s løninger til beskyttelse mod ransomware, så udfyld dette skema og vi kontakter vi dig inden for 24 timer