Nyhed

Kemp LoadMaster - et godt alternativ til Citrix ADC/NetScaler!

Næsten samme funktionalitet til 85% lavere pris. Lyder det for godt til at være sandt?

I et Citrix Virtual Apps og Desktop-miljø (også kendt som Citrix StoreFront) er det nødvendigt med en Load balancer. Kemp har for nyligt frigivet, at deres LoadMaster nu supporterer dette - til en brøkdel af omkostningen i forhold til at implementere Citrix ADC/NetScaler.

I regneeksemplet nedenfor kan du blandt andet se, hvorfor det ikke "lyder for godt til at være sandt".

Hvorfor tilbyde Kemp LoadMaster som et alternativ?

Når en potentiel kunde skal implementere en ny Citrix Virtual Apps og Desktops løsning eller forny deres support på Citrix ADC/NetScaler, er det værd at tage Kemp med som et muligt alternativ. Det er måske ikke lige optimalt for indtjeningen at tilbyde en løsning, der er så meget billigere. Men måske kan det lige være den prisforskel, der betyder, at du får accept på tilbuddet.

En meget lavere TCO (cost of ownership)

  • I forhold til Citrix ADC/NetScaler er prisen op til 85% lavere. Du forøger hermed dine “vinderchancer”, ved at  tilbyde en løsning til en markant lavere pris.
  • I mange løsninger skal der bruges mere end én load balancer – selv to stk. Kemp LoadMaster er billigere end én Citrix ADC.
  • Når en kunde skal forny support, kan de i de fleste tilfælde få en ny Kemp LoadMaster og 24/7 support for mindre end omkostningen ved en Citrix renewall.

Hurtigere og simpel implementering

  • Kemp er lettere at konfigurere og administrere end Citrix ADC, som ofte kræver dyr uddannelse.
  • Kemp assistere gerne dig eller din kunde ved implementering. 

Fleksibel licensiering
Kemp LoadMaster fås både som fysisk enhed, virtuel enhed eller som Cloud-baseret.
   

Maksimal pålidelighed og tilgængelighed for Citrix Virtual Apps og Desktops

Citrix Virtual Apps & Desktops er en populær løsning til hosting og levering af applikationer til brugere med forskellige typer af klienter. De nye og forbedrede funktioner i Kemps LoadMaster giver muligheden for at erstatte Citrix ADC (NetScaler) i nye kundesager eller i tilfælde af supportfornyelse, i mange tilfælde til en meget fordelagtig pris.

Løsningen kommer som en Application Template (og tilhørende implementeringsvejledning), som er tilgængelig til download i dag.

Vil du teste Kemp LoadMaster?

Vi er naturligvis ikke i tvivl om, at Kemp LoadMaster er et oplagt alternativ til Citrix ADC/NetScaler. Hvis du er nysgerrig eller i tvivl, så giver vi dig mulighed for at teste LoadMaster, så du kan drage dine egne erfaringer. Udfyld blot skema her så kontakter vi dig inden for 24 timer