Netværk, Nyhed

Extreme og Juniper har førertrøjen på inden for netværksinfrastruktur.


Vi har specialisterne til design og implementering!

Der kan være mange overvejelser i forbindelse med design, provisionering og administration af netværksinfrastruktur. Både kablede og trådløse netværk skal i dag understøtte en bred vifte af behov, som skifter hurtigere end nogen side før. Iflg. Gartner er det derfor essentielt at vælge netværksproducenter, der kan levere den nødvendige hardware sammen med automatiserede og intelligente administrationsværktøjer, der giver indsigt i netværkets status med fokus på slutbrugeroplevelse og applikationsydelse.


Extreme og Juniper øger deres relevans i netværksmarkedet

Både Juniper og Extreme er igen blevet udpeget som “Leader in the Gartner® Magic Quadrant™ for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure” (læs rapporten neden for). Som distributør for både Extreme og Juniper er vi naturligvis glade for anerkendelsen fra Gartner. Men vi er ikke overraskede. Vi har gennem de seneste år oplevet en markant større efterspørgsel på deres netværksteknologier, og sammen med forhandlere over hele Norden implementerer vi flere løsninger end nogensinde før.
.

Netværksinfratruktur er kompleks.

Det er derfor vi er her!

Der er mange udbydere af netværksløsninger, hvorfor skal jeg så lige vælge SEC DATACOM som partner, tænker du sikkert.

Choose us …

Når der skal designes en løsning, så et det vores erfaring, at det kan være svært at skelne mellem de mange enheder, administrationsværktøjer og licensregler. Det er blandet andet her, hvor vi som distributør spiller en afgørende rolle. Vores team af dedikerede netværksspecialister har udover direkte tilgang til producenten, den uddannelse og de kompetencer der kræves, når der skal rådgives omkring design, implementering og ikke mindst integration til den eksisterende it-infrastruktur.

  • Afdækning af behov og krav.
  • Løsningsdesign evt. efter forudgående site survey
  • Demo og test af løsningen i vores egne democentre (København, Oslo, Stockholm, Helsinki)
  • PoC ( Proof of Concept)
  • Implementeringsplan og udrulning

Kom i kontakt med en netværksspecialist

Vi kan hjælpe dig med dit næste netværksprojekt, uanset om det drejer sig om en opgradering af en eksisterende løsning eller design af en ny løsning. Udfyld formularen her, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 4810 8000