IT-sikkerhed

Sådan får du kontrol over dine endpoints

Ved du, om dine hjemmearbejdspladser er sikret godt nok?

Der har aldrig været flere digitale hjemmearbejdspladser end netop lige nu. Årsagen til dette kender du alt for godt til. Der har skulle handles hurtigt, og ofte er disse hjemmearbejdspladser ikke sikret godt nok. Dette sammenholdt med, at hackere i vid udstrækning nu går målrettet efter brugerne på ”hjemmefronten” betyder, at det er essentielt at få kontrol over disse klienter hurtigt.

Svaret er en Endpoint Management løsning!

Ansvaret ligger ikke hos de enkelte brugere

Man kan ikke overlade ansvaret for sikkerheden og relevante opdateringer til de hjemmearbejdende brugere. Har de f.eks. installeret den seneste patch-opdatering af OS, indstillet de korrekte sikkerhedsindstillinger eller installeret et effektivt antivirus program? Svaret er i mange tilfælde nej! Brugerne tager det for givet, at det er et ansvar, som ligger i it-afdelingen.

Tag kontrollen over dine endpoints – før andre gør det.
Håndtering og administration af endpoints er en opgave, som kan trække mange ressourcer i den daglige it-drift, og opgaven stiger næsten proportionalt med antallet af klienter. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være.  En af de absolut bedste måder at få overblik, kontrol og samtidig sikre en høj produktivitet hos den enkelte bruger, er med en Ivanti Endpoint Management løsning.

Ivanti Unified Endpoint Manager

Èn samlet løsning til administration af alle devices og brugerprofiler.

Uanset om du vælger en Cloud-baseret eller ”on-premise” løsning, så kan du med Ivanti Endpoint Manager administrere alle endpoints og brugerprofiler fra central hold. Uanset hvilke devices eller  operativsystemer der anvendes, kan du administere og konfigurere:

  • Policies og processer, releateret til den enkelte bruger eller brugergrupper og de tilhørende devices
  • Distribution af software, herunder sikkerhedsopdateringer

Unified Endpoint Management til alle devices

Ivanti Endpoint Manager giver dig mulighed for at administrere enhver bruger og ethvert antal enheder, de måtte bruge. Nedenstående tabel
giver et hurtigt overblik over de overordnede management funktioner:

Prøv Ivanti Unfied Endpoint Manager gratis

Du kan selv prøve - helt gratis, hvor effektiv løsningen er. Du får adgang til den fulde Endpoint Management Suite:
Ivanti Endpoint Manager og Ivanti Endpoint Security for Endpoint Manager.

Vil du vide mere? .

Har du spørgsmål eller brug for flere informationer omkring Ivanti Unified Endpoint Management, så udfyld felterne, og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på tlf. +45 4810 8000 eller sec@secdatacom.dk