Events, IT-sikkerhed

Sikring af agentløse og IoT enheder.

Armis + Check Point: Det bedste fra to verdener!

Webinar:It-sikkerhedsteams kæmper en kamp for at identificere alle de enheder, der konstant bliver forbundet til deres netværk. Langt de fleste virksomheder (67%) bruger IoT enheder, og hvert år vokser antallet af enheder, der finder vej ind i virksomhedens netværk med næsten 31%. Det udnytter de cyberkriminelle - derfor er mange virksomheder udsat!

På vores webinar får du præsenteret en integreret løsning fra Armis og Check Point, som identificerer og sikrer alle managed, unmanaged og IoT-enheder, som er forbundet til netværket.

Integreret løsning fra Armis and Check Point

Deltag i vores webinar og få en live demo af den integrerede platform

Et it-netværk indeholder typisk mange forskellige slags unmanaged og IoT-enheder. Mange af dem kører  på upatchet software, er forkert konfigureret eller bruger kommunikationsprotokoller, som er ikke er sikre, hvilket i sagens natur gør dem ekstremt sårbare og herved lette at hacke. De fleste traditionelle sikkerhedsløsninger kan ikke identificere disse enheder. 

Med den integrerede løsning fra Armis og Check Point, kan du identificere og sikre alle unmanaged og IoT enheder. Uden  agenter eller yderligere hardware bruger Armis den eksisterende infrastruktur til at finde og identificere alle enheder, uanset hvilket miljø de anvendes i, f.eks. offentlig sektor, bank og forsikring, industri eller medicinal. Armis Device Knowledgebase kan identificere mere 280 millioner enheder, og kan derfor finde alle enheder og dermed detektere forbundne risici i dit miljø. Hvis en enhed handler mistænkeligt eller ondsindet, kan Armis afbryde forbindelsen eller sætte denne i karantæne.  

Med kombinationen af Armis’ platform til identificering af agentløse enheder og IoT devices og en monitorering via Check Point’s policy management og security gateways, kan du reducere din sårbarhed over for de unmanaged og IoT-enheder, som konstant bliver forbundet til dit netværk.

Sikring af agentløse enheder og IoT devices.

18. november 2020, 10:00 -11:00

Sted:
Virtuelt – link følger efter tilmelding

Sprog:
Dele af webinaret foregår på Engelsk

Kontakt:
Har du spørgsmål, eller ønsker yderligere information om dette webinar, kontakt venligst:

Susan Bølle, Business Unit Manager 
Tlf.: +45 4810 8064
E-mail: susanb@secdatacom.dk

 

Agenda

Tidspunkt Beskrivelse
10:00 Welcome and introduction
Lars Hermind, Country Manager, Check Point
The current threat landscape wit unmanaged devices.
System Engineer, Check Point
10:10 Introduction to Armis
Check Point integration
Live demo
10:35 Introduction to how Check Point can protect your network and set up policies for unmanaged devices
The Armis integration :
10:50 Questions