Vild med spild?

I takt med den hastige teknologiske udvikling og de dertilhørende krav, kan der nemt opstå ”huller” i den eksisterende IT-infrastruktur. Huller som er vigtige at få lappet for at sikre virksomhedens fremadrettede konkurrencedygtighed.

For at hjælpe dig med at tage de første skridt mod en moderne, ”vandtæt” og fremtidssikret IT-infrastruktur kan vores ekspertteam nu tilbyde et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment i samarbejde med Dell EMC. Det kan du bestille her.

Svar på fem hurtige spørgsmål og se hvor mange huller der er i din IT-infrastruktur

Inden du bestiller vores grundige assessment, kan du ”tage temperaturen” på din IT-infrastrukturs tilstand i denne lille test. Besvar fem spørgsmål og se, hvor ”vandtæt” din IT-infrastruktur er.

Tag ”mini-assessment“ testen her

  Spørgsmål 1 / 5

Benytter du dig af virtualisering af servere?

Energiforbruget i et datacenter kan mærkes på strømregningen. Det estimeres, at op imod 10% af det samlede strømforbrug går til at drive datacentre, enheder og netværk. Ved f.eks. virtualisering af servere, kan man ofte reducere antallet af fysiske servere. Samtidig kører ny IT-teknologi ikke bare hurtigere, men også meget ”længere på literen”. Disse faktorer er medvirkende til at nedbringe omkostningerne til el – fortrinsvis til køling – betydeligt.

Et af de assessments, som SEC DATACOM har udført på vegne af Dell EMC afdækkede potentiale for 52% mindre energiforbrug.
  Spørgsmål 2 / 5

Benytter du flash-teknologi til datalagring?

Datalagring er ikke længere ”blot” et spørgsmål om beskyttelse. Det handler i høj grad også om adgang til relevant data for brugere, når der er behov for det og med den nødvendige hastighed. Hurtigere adgang til storage og kortere svartider er et af de krav, man ofte hører fra brugerne. Med Flash-teknologi kan svartider forbedres samtidig med at driftsikkerheden øges væsentligt.

Et af de assessments, som SEC DATACOM har udført på vegne af Dell EMC afdækkede potentiale for 63% hurtigere responstid.
  Spørgsmål 3 / 5

Benytter du hyperconvergerede server-/storage-produkter?

Det lyder måske uvæsentligt. Men i mange datacentre er den fysiske rackplads blevet en vigtig faktor. Med hyperconvergerede server-/storage-produkter reduceres den fysiske rackplads væsentligt. Det reducerede footprint betyder samtidig, at der opnås besparelser på strøm samt omkostninger hos eksterne leverandør, hvis man har en housing-aftale.

Et af de assessments, som SEC DATACOM har udført på vegne af Dell EMC afdækkede potentiale for 67% reduktion af den fysiske rackplads.
  Spørgsmål 4 / 5

Har du en eller flere spindeldiske i dit datacenter?

I forhold til ”traditionelle” spindel-diske, kan flash-baserede diske give op til 50% besparelser på storage takket være in-line deduplikering. Det gør lagring mere effektiv og reducerer omkostningerne betragteligt. Analyser viser, at hvis man tager en flash-disk i dag og benytter teknologier som deduplikering og komprimering, så krydser det, rent prismæssigt, i år i forhold til at købe de hurtigste almindelige spindel- diske.

Et af de assessments, som SEC DATACOM har udført på vegne af Dell EMC afdækkede potentiale for næsten 50% reduktion af behovet for storagekapacitet.
  Spørgsmål 5 / 5

Opleves der performanceproblemer i form af flaskehalse?

Man er nødt til at se på helhedsbilledet, når der skal optimeres på den generelle performance. Hvor er der flaskehalse? Kan der ikke flyttes data til/fra storagesystemet hurtigt nok eller er det på serverne, at IOPS performance skal øges? Ved at finde og optimere på disse flaskehalse, vil den generelle performance stige væsentligt.

Et af de assessments, som SEC DATACOM har udført på vegne af Dell EMC afdækkede potentiale for 13 gange bedre generel performance.
  Spørgsmål 1 - 5

Dit resultat

{{numHoles}} huller hul

Hvis din infrastruktur var et skib, skulle der virkelig gang i pumperne nu. Vi anbefaler, at du bestiller et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment hurtigst muligt, så vi kan holde din infrastruktur flydende.

Det var ikke så godt, der er virkelig plads til forbedring, hvis din infrastruktur skal kunne holde vand i fremtiden. Bestil et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment, så vi sammen kan få et præcist overblik over, hvad der skal gøres.

Det lader til, at din infrastruktur både trænger til at blive lappet sammen og fremtidssikret. Bestil et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment, så vi sammen kan få et præcist overblik over, hvad der skal gøres.

Ikke dårligt, men der er stadig plads til forbedring. Bestil et gratis #GetModern Infrastructure Assessment, så vi sammen kan se nærmere på de to indsatsområder.

Det er faktisk ret godt gået. Din infrastruktur ser tæt og optimeret ud. Giv eventuelt vores ekspertteam et kald på 4810 8000, så vi kan sætte en prop i hullet sammen. Alternativt kan du også bestille et #GetModern Infrastructure Assessment her.

Du har allerede minimeret spildet og optimeret din IT-infrastruktur til fremtidens krav/behov. Du kan naturligvis stadig bestille et #GetModern Infrastructure Assessment, hvis du vil være helt sikker.

Et virkeligt eksempel
Et af de assessments, som SEC DataCom har udført på vegne af Dell EMC afdækkede følgende optimeringspotentiale:

Hvad er et #GetModern Infrastructure Assessment helt præcist?

Et assessment giver et nøjagtigt overbliksbillede over, hvor der er ”huller” i din IT-infrastruktur. En analyse baseret på performance på flere hundrede parametre inden for storage, netværk og servere viser hvor der i din IT-infrastruktur er væsentlige besparelses- eller optimeringspotentialer.

Dine nuværende performancedata og driftsomkostninger sammenlignes med det du kan opnå ved at opgradere helt eller delvist til en moderne infrastruktur, baseret på de nyeste teknologier fra Dell EMC.

Besparelses- og optimeringspotentialet synliggøres i en rapport tilpasset din virksomhed, der også viser, hvor hurtigt eventuelle investeringer i ny hardware vil tjene sig selv hjem.

Hvordan foregår det i praksis?

Et #GetModern Infrastructure Assessment foretages af SEC DATACOMs ekspertteam på vegne af Dell EMC. Det er faktisk ret nemt: Værktøjet Live Optics, som er udviklet af Dell EMC, installeres og indsamler og analyserer metadata for belastning på hele infrastrukturen.

Efter 1-7 dage sammenfattes de indsamlede data i en rapport, der synliggør besparelses- og optimeringspotentialet indenfor hastighed, svartider, driftssikkerhed, strømforbrug m.m. Værktøjet virker på al hardware, og man behøver ikke have Dell EMC i forvejen.

Et #GetModern Infrastructure
Assessment er naturligvis
100% uforpligtende.

Bestil et gratis #GetModern
Infrastructure Assessment

SEC DATACOMs team står klar til at gøre en forskel. Så har du brug for et uforpligtende møde omkring hvordan vi bedst griber et #GetModern Infrastructure Assessment an, kan du udfylde dette skema. Så kontakter vi dig snarest.

Du er naturligvis også velkommen til bare at ringe på 48 10 80 00 eller sende os en mail på assessment@secdatacom.dk

Om SEC DATACOM

SEC DATACOM er distributør af en lang række af verdens førende IT-brands inden for Network, Security, Unified Communications samt Server/Storage – herunder Dell EMC.

Vores store team af dedikerede Dell EMC specialister bygger hver dag bro mellem erhvervslivets it-behov og vores forhandlers kompetencer for derigennem at skabe merværdi for både slutkunder og forhandlere.