Events, Netværk

Årets konference for netværksspecialister

Extreme Network er en af verdens førende producenter at netværksteknologier. Du har nu mulighed for at få indsigt i nyeste trends og teknologier på Extreme Connect Virtual, som finder sted den 16. og 17. september 2020.


Styrk dine kompetencer & få inspiration til, hvordan du kan løse “nutidens” udfordringer

På Extreme Connetct Virtual er der både strategiske sessioner og praktiske workshops. På disse kan du blandt andet få konkrete ideer til, hvordan du kontinuerligt sikrer drift og udvikling af et stabilt, hurtigt og ikke mindst sikkert netværk.

Det er gratis at deltage på konferencen. Se yderligere information og tilmeld dig nedenfor.

Strategi sessioner

Der er mere end 25 strategi-sessioner med blandt andet talere fra førende analysebureauer. Derudover kan du få et indblik i de trends, der driver teknologien samt mange konkrete cases – alle med udgangspunkt i, hvordan man skaber et agilt, effektivt, og højtydende netværk – uden at omkostninger “stikker af”.

Teknologi “deep dives” og roadmaps

Vælg mellem 10 praktiske “deep dive” sessioner, som kan være med til at styrke dine kompetencer yderligere omkring Extreme Nekworks teknologier. Derudover er der mere end 20 demo-sessions, Q&As og roadmap sessioner, der gennemgår den omfattende løsningsportfolio fra Extreme – både nuværende og fremtidige produkter.

Underholdning til dig, din familie og venner

Da Extreme Connect afholdes virtuelt denne gang, er din familie og venner meget velkomne til at deltage i den mere muntre del af konferencen. Her kan du/I f.eks.lære at mixe en god cocktail, eGaming og meget mere.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yerligere information omkring Extreme Connect 2020, er du meget velkommen til at kontakte Product Manager Jan Zacho via email: janz@secdatacom.dk eller på telefon: +45 4810 8045. Du kan også udfylde formularen her, så vender vi hurtigt tilbage til dig.