Nyhed, Server/Storage

Er cash-flow en udfordring for nye it-investeringer?

Implementer nu og betal først om 180 dage!

Det er helt naturligt at mange virksomheder, specielt i øjeblikket, har fokus på omkostninger og forretningens cash-flow. Det kan være med til at udskyde eller helt lukke for nye it-investeringer. På den anden side er man godt klar over, at netop investering i digitalisering, kan øge forretningens effektivitet og konkurrenceevne.
Svaret på dette paradoks kunne være at tilbyde en attraktiv finansiering - hvor der endda kan være op til 180 dages udskydelse af betaling.

Dell Financial Services - rentefri finansiering med betalingsfleksibilitet

Finansiering af den samlede løsning
Din kunde kan finansiere hele deres løsning med DFS (Dell Financial Services), hvad enten det hardware  eller software fra  Dell Technologies eller anden teknologiproducent. Det gælder også dine egne installations- og konsulentydelser.

Levering nu – betal om 180 dage
På alle Dell EMC servere, netværks- eller storageløsninger er der op til 180 dages udskydelse af betaling. På den måde kan du tilbyde dine kunder nye løsninger, uden at det belaster likviditeten her og nu.

Rentefri finansiering
Med en rentefri finansiering på f.eks. 36 måneder, frigøres likviditet og ressourcer til udvikling af virksomhedens kerneområder.

Eksempel
  • Samlet salgspris:                    Kr. 250.000,-
  • Første 6 mdr. betaling:           Kr.           0,-
  • Næste 36 mdr.:                      Kr. 6.945,- pr. måned   
Dell Financial Services – highlights

 

Få et konkret tilbud på en finansieret løsning

Inden du sender tilbud på en løsning til en potentiel kunde, så få et ud på hvordan den kan finansieres. Det kan være med til at øge dine chancer for at lukke ordren.  

Uanset om du udfylder formular her, ringer på tlf. 4810 8000 eller sender en mail på sec@secdatacom.dk, vil vi i de fleste tilfælde kun skulle bruge få timer, før du har et konkret finansieringsforslag retur.