Events, Nyhed, Server/Storage

Gå efter guldet!

- og få del i den øgede efterspørgsel på løsninger fra Dell Technologies

Deltag i vores arrangement og hør hvordan du kan få del i den øgede efterspørgsel på produkter og løsninger fra Dell Technologies. Hvis du har status som “Dell Technologies Authorized Partner” nu, så er der flere gode forretningsmæssige grunde til at “GO for GOLD” – altså opnå status som Guld Partner eller højere. Sammen med Dell Technologies vil vi gennemgå, hvordan du yderligere kan styrke din forretning og indtjening.
Arrangementet afholdes den 25. februar 2020.

Dell Technologies-toget kører med fuld fart.

Stig på - det er profitabelt!

 

Efterspørgslen på løsninger fra Dell Technologies er større end nogensinde

Dell Technologies har de seneste år været gennem en rivende udvikling. Virksomheder over hele verden investerer i højere grad i Dell EMC server-, storage- eller netværksteknologier, der er med til at drive deres it-transformation. Efterspørgslen efter netop disse teknologier har aldrig været større, og Dell Technologies er i dag verdens største teknologiproducent.

Det betyder, at forhandlere har gode muligheder for at skabe ny forretning.

 

Sådan kan partnerprogrammet fra Dell Technologies og SEC DATACOM styrke din forretning og indtjening

Ud over en dyb og bred portefølje af de nyeste it-løsninger og produkter, har Dell Technologies også et attraktivt partnerprogram. De tre grundlæggende principper i programmet – simple, predictable, profitable –  er meget mere end buzz words.

Hvis du har status som “Dell Technologies Authorized Partner” nu, så er der flere  gode forretningsmæssige grunde til at “GO for GOLD” – altså opnå status som Guld Partner eller højere. Du kan bl.a. opnå økonomisk kick-back allerede fra den først omsatte krone og få støtte til marketingaktiviteter. 

Deltag i Dell Technologies “Go for Gold”

Her vil vi gennemgå de mange fordele, der er i partnerprogrammet og samtidig vise, hvordan SEC DATACOM kan hjælpe din virksomhed med at skabe vækst på Dell Technologies forretningen.

Praktisk information

Dato:
Seminaret afholdes tirsdag den 25. februar 2020.

Sted:
Dell EMC, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København

Kontakt:
Asbjørn Navrestad, asbjornn@secdatacom.dk, Tlf.: 4810 80 87

Agenda

Tidspunkt Beskrivelse
09:00 Ankomst, kaffe og morgenmad
09:30 Velkommen v./ SEC DATACOM
09:45 Opnå status som Guld Partner og styrk din forretning. Dell Technologies partnerprogram v./Chistian Borg Møhl, Channel Country Manager, Dell Technologies
10:45 Pause
11:00 Hånd i hånd gennem hele salgsprocessen. Sådan kan vi hjælpe dig med at skabe vækst på Dell Technologies forretningen. v./ Asbjørn Navrestad, Sales Director, SEC DATACOM
11:45 Afrunding og spørgsmål
12:00 Frokost