Events, Server/Storage

Dell Technologies Forum 2018

København den 1. november 2018.

Dell Technologies Forum er en spændende heldagskonference for alle strateger og fageksperter, som er beskæftiget med digitalisering. På et og samme arrangement får du mulighed for at opleve et bredt udvalg af produkter og løsninger fra de syv innovative selskaber, som udgør Dell Technologies.  På konferencen er der samtidig mulighed for at høre inspirerende keynotes og deltage i et væld af breakout sessions.

Som Danmarks førende distributør af Dell EMC server- storage- og netværksløsninger deltager SEC DATACOM naturligvis også på konferencen, hvor vores eksperter deler ud af deres viden og erfaringer.

Læs mere om Dell Technologies Forum nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig - det er gratis at deltage.

Make It Real

Verdenen forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Organisationer af alle størrelser skal omfavne forandring og drage fuld nytte af nye teknologier for at opnå og opretholde konkurrencefordele. Det kræver inspiration og nytænkning at integrere de mange nye teknologier.

Årets tema er Make It Real – det er tid til at gøre digital transformation konkret med initiativer, hvorfor arrangementets formål er at inspirere dig med tiltag, som du kan tage med hjem og implementere i din virksomhed.

5 grunde til at deltage:

#1 Make it Real – På Dell Technologies Forum får du indblik i aktuelle kundecases med relevans for din digitale transformation.

#2 Som leder får du de råd og kompetencer, du behøver, for at kunne stille de rigtige spørgsmål omkring teknologierne til de eksperter, der driver dem. Som fagekspert får du den nødvendige viden til at bidrage til dagligdagen længe før, at ledelsen indser, at der er en mulighed.

#3 Du kan skræddersy din egen agenda, og vi tilbyder alt fra små uformelle sessioner til plenumsessioner og faglige deep dives – dette inden for klienter, datacenter, cloud, moderne softwareudvikling, sikkerhed og meget mere. Uanset dine interesseområder, kan du lære noget nyt.

#4 Tidsinvesteringen i arrangement betaler sig. Indholdet er inspireret af vores bedste globale events. Den lokale vinkel handler om, hvordan vi sammen løser alt fra jeres forretningsmæssige muligheder til dagligdags IT udfordringer.

 

 

DTF

#5 Vær med når syv teknologiledende selskaber mødes. Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream og VMware. Til sammen er vi #1, og vi har den viden og erfaring, som hjælper dig til at transformere din virksomhed ind i fremtiden.