Hybrid Cloud

Sådan kan du let orkestrere alle dine workloads – og placere dem, hvor det giver mening!

Den  hybride it-infrastruktur vinder større og større indpas i mange virksomheder. Men den har sine udfordringer. Det kan f.eks. være svært at bevare overblikket og administrere infrastrukturen sikkert på tværs af forskellige services og platforme, hver med deres egne API’er og brugergrænseflader.

Det kan samtidig være svært at finde den optimale balance mellem Public Cloud og eget datacenter i virksomhedens it-infrastruktur – både i forhold til at sikre den bedst mulige balance mellem økonomi, compliance, sikkerhed, fleksibilitet og ikke mindst management.

Udfordringen bliver kun større, hvis man skal orkestrere IT-services på tværs af et stort antal lokationer såsom afdelinger eller butikker, hvor det er hensigtsmæssigt at opbevare og behandle data lokalt.

Dells integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI

Udviklet til at forenkle og strømline Azure Multicloud-økosystemet.
Dell Technologies har i samarbejde med Microsoft udviklet et Hyper- konvergeret system til Azure Stack HCI, der gør det muligt at tilpasse eller endda gentænke it-infrastrukturen og hele den måde, den administreres på.

Et af de centrale elementer i løsningen er hardware baseret på Dell Technologies AX-servere, som er bygget til Stack HCI. Det andet ben i løsningen er Azure Arc, der bygger bro mellem skyen og fysiske eller virtuelle entiteter. Herefter optræder de som elementer i Azure, og kontrolleres via den cloudbaserede grænseflade.

 

Din infrastruktur. Dine valg!

Få alle fordele fra Public Cloud men fleksibiliteten til at placere workloads, hvor det er mest økonomisk rentabelt

Det er generelt dyrere at afvikle applikationer i Public Cloud, og storageomkostningerne er også langt højere ,end hvis de afvikles lokalt/i privat cloud.  Af samme grund kan man med fordel afvikle krævende workloads lokalt.

Til gengæld er der god økonomi i at bruge Public Cloud til f.eks at håndtere perioder med spidsbelastninger eller til udvikling og test af nye services, baseret på de mange services der er i Azure. Herefter kan de efterfølgende “trækkes” hjem i eget datacenter. Den fleksibilitet er til rådighed med et par få klik, så du både kan høste økonomiske driftsfordele og optimeret performance samt opnå fuld transparens og alle de fordele, der er forbundet med Public Cloud.

 

“All-in-one-place management”: Frigiver tid og giver overblik

Det integrerede system fra Dell er et resultat af et tæt samarbejde mellem Dell Technologies og Microsoft, der er udviklet med det formål at give it-afdelingen én samlet strømlinet løsning, der gør det nemt og overskueligt at orkestrere alle on-premise eller cloudbaserede workloads via Microsoft Azure eller andre Public Clouds. Alle trådende samles desuden i Windows Admin Center. Det gør det f.eks. hurtigt og enkelt at køre vigtige opdateringer.  Det kan især være relevant for de virksomheder, hvis infrastruktur er vokset over tid, og som derfor kan være komplekse at administrere i forhold til sikkerhedsopdateringer eller implementering af nye services.

Compliance og sikkerhed, der kan spare dig for søvnløse nætter.

Der kan være mange grunde til at holde data i “eget hus”. En af  dem kan være overholdelse af GDPR, hvor man ikke altid kan være sikker i forhold til lovgivning, når data er i Public Cloud. Forretningskritiske data og applikationer er guld værd ikke kun for virksomheden selv. Derfor giver platformen bedre mulighed for at holde sensitive produktionsdata i eget hus.

Derudover får man én samlet supporteret løsning, der er let at vedligeholde med de sikkerhedsopdateringer, der løbende kommer.

Masser af power og storage i en 2U device

Til trods for sin størrelse så er der masser af CPU-power og storage i den hyper-konvergerede node, som fås i flere forskellige konfigurationer. Fælles er dog fire grundkomponenter:

Vil du vide mere eller bestille en demo?

Hvis du ønsker yderligere information omkring Dells integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI, så udfyld formularen her, og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Vi lover ikke for meget!

Se Dells integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI med egne øjne.
Flere af vores pre-sale og deployment specialister er allerede uddannet, og glæder sig til at dele deres viden og erfaringer omkring Dells integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI med dig. Som nogle af de første i Norden har opsat et demo-miljø, hvor vi ikke “bare” kan kan fortælle om den nye platform, men helt konkret vise, hvordan den fungerer.

Book din demo her