Events, Nyhed, Server/Storage

Dell EMC-toget kører med fuld fart. Stig på - det er profitabelt!

Deltag i vores arrangement torsdag den 16. maj og hør hvordan du kan få del i den øgede efterspørgsel på Dell EMC teknologier. Sammen med Dell EMC vil vi gennemgå, hvordan du yderligere kan styrke din forretning og indtjening.

Få del i den øgede efterspørgsel på Dell EMC teknologier

 

Efterspørgslen på Dell EMC teknologier er større end nogensinde

Dell EMC har de seneste år været gennem en rivende udvikling. Virksomheder over hele verden investerer i højere grad i Dell EMC server-, storage- eller netværksteknologier, der er med til at drive deres it-transformation. Efterspørgslen efter netop disse teknologier har aldrig været større, og Dell EMC er i dag verdens største teknologiproducent.

Det betyder, at forhandlere har historiske muligheder for at skabe ny forretning. Blandt andet fordi det alt andet lige er lettere at overbevise en potentiel kunde om værdien i at investere i markedsstandarden: Dell EMC

 

Helt konkret. Sådan kan Dell EMCs partnerprogram og SEC DATACOM styrke din forretning og indtjening

Ud over en dyb og bred portefølje af de nyeste it-løsninger og produkter, har Dell EMC også markedets bedste partnerprogram. De tre grundlæggende principper i programmet – simple, predictable, profitable –  er meget mere end buzz words.

Hvis du har status som “Dell EMC Authorized Partner” nu, så er der flere  gode forretningsmæssige grunde til at “GO for GOLD” – altså opnå status som Guld Partner eller højere. Du kan bl.a. opnå økonomisk kick-back allerede fra den først omsatte krone og få støtte til marketingaktiviteter. 

Deltag i Dell EMC “Go for Gold”

Her vil vi gennemgå de mange fordele, der er i partnerprogrammet og samtidig vise, hvordan SEC DATACOM kan hjælpe din virksomhed med at skabe vækst på Dell EMC forretningen.
Dagens agenda

08:30:  Ankomst, kaffe og morgenmad

09:00:  Velkommen v./ SEC DATACOM og Dell EMC

09:15: Styrk din forretning med Dell EMCs partnerprogram v./Chistian Borg Møhl, Channel Country Manager, Dell EMC

10:15: Business Update – hvor ser Dell EMC mulighederne i markedet

11:00: Pause

11:30: Hånd i hånd gennem hele salgsprocessen. Sådan kan vi hjælpe dig med at skabe vækst på Dell EMC forretningen. v./ Asbjørn Navrestad, Sales Director, SEC DATACOM

12:15:  Afrunding og efterfølgende frokost

Praktisk information

Dato: Torsdag den 16. maj 2019

Sted: Dell EMC, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København

Kontakt: Asbjørn Navrestad, asbjornn@secdatacom.dk, Tlf.: 4810 80 87