Events, Server/Storage

Gå efter "guldet" på Dell Technologies Forum i København

Deltag i vores forhandlerarrangement på Dell Technolgies Forum torsdag den 31. oktober

.
Få konkrete eksempler på ,hvordan du kan få del i den øgede efterspørgsel på produkter og løsninger fra Dell Technologies. Sammen med Dell Technologies vil vi gennemgå, hvordan du yderligere kan styrke din forretning og indtjening.

Efter seminaret vil du på Dell Technologies Forum få mulighed for at blive klædt på med viden, fakta og know-how om de seneste tendenser og de nyeste teknologier, som du kan bruge til at hjælpe nuværende og potentielle kunder med komme i mål med deres digitale rejse.

Få del i den øgede efterspørgsel på Dell Technologies produkter og løsninger

 

Efterspørgslen på Dell EMC teknologier er større end nogensinde

Dell EMC har de seneste år været gennem en rivende udvikling. Virksomheder over hele verden investerer i højere grad i Dell EMC server-, storage- eller netværksteknologier, der er med til at drive deres it-transformation. Efterspørgslen efter netop disse teknologier har aldrig været større, og Dell Technologies er i dag verdens største teknologiproducent.

Det betyder, at forhandlere har historiske muligheder for at skabe ny forretning. Blandt andet fordi det alt andet lige er lettere at overbevise en potentiel kunde om værdien i at investere i produkter og løsninger fra Dell Technologies

 

Helt konkret. Sådan kan Dell EMCs partnerprogram og SEC DATACOM styrke din forretning og indtjening

Ud over en dyb og bred portefølje af de nyeste it-løsninger og produkter, har Dell EMC også markedets bedste partnerprogram. De tre grundlæggende principper i programmet – simple, predictable, profitable –  er meget mere end buzz words.

Hvis du har status som “Dell Technologies Authorized Partner” nu, så er der flere gode forretningsmæssige grunde til at “GO for GOLD” – altså opnå status som Guld Partner eller højere. Du kan bl.a. opnå økonomisk kick-back allerede fra den først omsatte krone og få støtte til marketingaktiviteter. 

Deltag i Dell EMC “Go for Gold”

Her vil vi gennemgå de mange fordele, der er i partnerprogrammet og samtidig vise, hvordan SEC DATACOM kan hjælpe din virksomhed med at skabe vækst på Dell EMC forretningen.
Dagens agenda

Lokale samt tidpunkt følger

Ankomst, kaffe og morgenmad

Velkommen v./ SEC DATACOM og Dell Technologies

Styrk din forretning med Dell Technologies partnerprogram v./Chistian Borg Møhl, Channel Country Manager, Dell Technologies

Business Update – hvor ser Dell Technbologies mulighederne i markedet

Pause

Hånd i hånd gennem hele salgsprocessen. Sådan kan vi hjælpe dig med at skabe vækst på Dell Technbologies  forretningen. v./ Asbjørn Navrestad, Sales Director, SEC DATACOM

Afrunding og efterfølgende frokost

Praktisk information

Dato: Torsdag den 31. oktober 2019

Sted: TAP 1, Raffinaderivej 10, 2300 København S

Kontakt: Asbjørn Navrestad, asbjornn@secdatacom.dk, Tlf.: 4810 80 87