IT-sikkerhed, Nyhed

Check Point Software Technologies opkøber Dome9

Check Point har offentliggjort opkøbet af cloudsikkerhedsfirmaet Dome9. Dome9 er leverandør af vigtige sikkerhedsløsninger til cloud, som er intuitiv visualisering af sikkerhedsniveauet, værktøjer til automatiseret it-styring og compliance, identitetsbeskyttelse samt analyse af trafik og aktiviteter i clouden. Med overtagelsen udvider Check Point sin Infinity-arkitektur med forbedret sikkerhed i skyen gennem multi-cloud-beskyttelse og såkaldt aktiv policy-enforcement.


Hokus pokus - Cloud i fokus

Virksomheders brug af cloud er markant stigende. Af samme årsag er cyberangreb målrettet data og ressourcer i skyen blevet mere avancerede end nogensinde før, hvilket understreger vigtigheden af opkøbet af Dome9, der vil styrke Check Points position som en af verdens førende leverandører af cloudsikkerhed. Med overtagelsen af Dome9 får Check Points kunder mulighed for at få endnu større indsigt i forhold til sikkerhed og kontrol på tværs af deres multi-cloudmiljøer som en del af den samlede Infinity arkitektur.

Kort om Dome9: Dome9 leverer tryghed til virksomheder gennem sikkerhed, compliance automatisering i enhver cloud. Med Dome9 får organisationerne fuld synlighed og kontrol over deres sikkerhed, så de kan minimere risikoen for angreb og beskytte sig mod sårbarheder, identitetstyveri og tab af data i skyen. Dome9s SaaS-løsning giver driftseffektivitet til hurtigere beskyttelse. Virksomheder vælger Dome9 som deres vigtigste partner til at yde den nødvendige beskyttelse gennem hele deres rejse i clouden.

 

Læs meget mere om Check Point og Dome9 her.

 

Vil du vide mere?

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Check Point, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.: + 45 4810 8000
E-mail: sec@secdatacom.dk