IT-sikkerhed

Barracuda Total E-mail Protection

Top Enterprise Email Protection løsning ifølge Forrester Wave*

Barracuda Total E-mail Protection anvender virusscanning, spam-scoring, realtidsanalyse, URL-linkbeskyttelse, omdømmekontrol og avanceret trusselsdetektion til at beskytte mails både on-premise og i skyen. Barracuda Total Email Protection integreres direkte med indbakker for at registrere og reagere på angreb, der omgår e-mail gatewayen.
Forrester Wave har undersøgt de største spillere på markedet indenfor Enterprise Email Protection, og kategoriserer Barracudas Total Email Protection som førende indenfor email beskyttelse. Især Barracudas deployment muligheder, cloud-integration, incident response og support & customer success får stor ros.

En bundle af de stærkeste Barracuda sikkerhedsløsninger

Med Barracuda Total Email Protection får du en bundle af tre af Barracudas top-sikkerhedsløsninger: Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel og Barracuda PhisLine, alt, for at sikre bedst mulig beskyttelse.

Barracuda Essentials

Barracuda Essentials er en cloud-baseret e-mailsikkerhedsfunktion, der er let at konfigurere op imod O365. Dens message-log indeholder alle organisationens indgående og udgående e-mails, hvor man let kan søge efter både helt simple og mere komplekse søgestrenge. Det hele er konfigureret og administreret via et cloud interface, og interfacet giver hurtigt overblik over vigtige statistiker for at gøre tilpasning af systemet nemt og dermed begrænse antallet af uønskede e-mails i ansattes indbakker. Essentials giver det ekstra lag af sikkerhed ovenpå en traditionel Microsoft O365 løsning.

Barracuda PhisLine

Barracuda PhishLine er et træningsværktøj til sikkerhedskontrol, som træner organsiationen i, hvordan man sikrer sig imod menneskelige fejl. PhishLine har fire hovedfunktioner:

  • En adressebog, der kan specificere, hvilke brugere der modtager, hvilke træninger
  • Planlagte kampagner – 1000 x brugbart kampagneindhold
  • Resultater af tusinder, sporede datapunkter.

Forensic & Incident Response nedsætter muligheden for ondsindet infiltration og minimerer false positives. Administratorer kan søge efter flaggede emails og reagere hurtigt og udføre automatisk oprydning for alle brugere, der har modtaget en uønsket e-mail. Det skaber en kraftig reducering hvori en trussel eksisterer hos brugerne, da der oftest er flere brugere, der potentielt kan reagere på en e-mail sendt til flere modtagere.

Barracuda Sentinel

Barracuda Sentinel er baseret på machine learning, som kan arbejde sammen med eller uafhængigt af Essentials. Sentinel anvender Office 365 API’er og machine learning-funktioner til at forstå organisationens kommunikation.

Sentinel Bootstrapping-grafen viser individer i en organisation, deres kommunikationstone og hyppige korrespondancer, der fungerer som et fundament for normal, forventet brugeradfærd, der overordnet set hjælper med at begrænse BEC angreb. Skulle noget slippe igennem, kan man hurtigt og effektivt rydde op i alle brugeres indbakker, ved et enkelt klik og samtidig give brugere besked om at oprydningen er foregået.

Sentinel inkluderer brand protection, der advarer brugere om alle ukendte, godkendte og ikke-godkendte e-mails identificeret af DMARC (Læs mere om DMARC her). Sentinel har yderligere en rapport funktion,  der giver administratorer adgang til at modtage rapporter og kategorisere dem baseret på legitime eller illegitime afsendere. Sentinel viser også de lande, der sender flest mistænkelige e-mails, og antallet af e-mails, de sender.

Med andre ord identificerer Sentinel e-mails, der allerede er inde i systemerne, hvor cyberkriminelle forsøger at få ansatte til at overføre penge ud af organisationen, spearfishing, account take over, m.m. Denne slags angreb er ekstremt svære at stoppe, så det er derfor vigtigt at man kan respondere på disse inden for ganske kort tid. Det kan du få mulighed for med Barracudas løsning.

Back-up

Som et unikt aspekt har Barracuda desuden tilføjet muligheden for at tilvælge arkivering og/eller Backup til løsningen. Det muliggør sikkerhedskopiering og lagring af filer fra Office 365 som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, som ikke er med i en O365 løsning i dag. Backup-schedules er konfigurerbare og udleder detaljerede rapporter om enhver sikkerhedskopi og gendannelse, der nogensinde er blevet udført. Herudover kan tilføjes Business Continuity, hvor brugere kan fortsætte med adgang til e-mails, skulle O365 midlertidigt være utilgængeligt.

Hvorfor Barracuda?

Barracuda har en flad og let tilgængelig organisation og deres support afdeling har vundet flere priser over de seneste år, mest fordi de forstår at sætte kunden i højsædet. De har investeret i flere virksomheder over tid for at opbygge en komplet sikkerhedsportefølje som i dag strækker sig over Netværks sikkerhed, Data Beskyttelse og selvfølgelig email beskyttelse. Deres roadmap viser konstante forbedring af deres løsninger, samt integration mellem de forskellige områder. Flere af deres løsninger er anerkendt hos Gartner, Forrester og NSS Labs.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller brug for mere viden om Barracuda Total E-mail Protection, så udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt! Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 4810 8000.