Events

En effektiv UPS kræver intelligent administrationssoftware

Partnerseminar

Kolding 8. november 2023 | Ballerup 15. november 2023

Softwareløsninger til APC UPS

Partnerseminar

Software til UPS-løsninger er helt  afgørende for at sikre pålidelig strømforsyning og beskytte følsomt udstyr og data mod strømafbrydelser og kvalitetsproblemer. I samarbejde med Schneider Electric afholder vi partnerseminar i Kolding og Ballerup omkring den paraply af softwareløsninger, som de tilbyder. Du vil desuden få mulighed for at høre om de fordele man får, som registreret Schneider APC partner.

Se agenda nedenfor


Derfor er administrationssoftware til UPS vigtigt:

 

Strømsikkerhed: En UPS er designet til at levere strøm til essentielle enheder, hvis strømmen svigter. Den indbyggede software er afgørende for at overvåge strømkvaliteten og automatisk skifte til batteristrøm, når det er nødvendigt. Dette hjælper med at forhindre tab af data og hardwarebeskadigelse, når der opstår strømafbrydelser.

Automatisering: UPS-softwaren gør det muligt for systemet at håndtere strømproblemer uden behov for manuel intervention. Den kan automatisk starte, teste og lukke ned for UPS’en, når strømforholdene ændres, hvilket sparer tid og besvær for brugeren.

Advarsel og overvågning: Softwaren kan give advarsler og rapporter om strømkvalitet og batteristatus. Dette giver it-administrator mulighed for at tage proaktive foranstaltninger for at beskytte udstyr og data. Der kan også overvåges forskellige parametre, som f.eks. temperatur og belastning, for at sikre, at UPS’en fungerer korrekt.

 

Planlægning: Med administrationssoftware kan der planlægges nedlukninger i tilfælde af længerevarende strømafbrydelser. Dette er især vigtigt for virksomheder, der har kritiske systemer.

Fjernadministration: Mange UPS-softwareløsninger giver mulighed for fjernadministration. Dette betyder, at it-administrator kan overvåge og styre deres UPS-enheder fra en ekstern placering.

Historiske data og analyse: UPS-software kan gemme historiske data om strømkvalitet og UPS-ydeevne. Dette gør det muligt at analysere tidligere hændelser og træffe foranstaltninger for at forbedre strømsikkerheden i fremtiden.

Tid & sted

 

Arrangementet afholdes både i Kolding og Ballerup. Ved tilmelding vælger du den lokation, der passer dig bedst.

Kolding

Den 8. november kl. 09:00
Schneider Electric
Silcon Alle 1,
6000 Kolding

Ballerup

Den 15. november kl. 09:00
Schneider Electric
Lautrupvang 1,
2750 Ballerup

Kontakt:
Jan Bendtsen
Email: janb@secdatacom.dk

Tlf.: +45 48108044

 

Agenda

Tidspunkt Beskrivelse
09:00 Morgenmad
09:30 Velkommen
09:45 Paraplyen af softwareløsninger
Asset Advisor
IT Expert
IT Advisor
PowerChute
11:00 Pause
11:15 Partnerskab med Schneider APC
Partnerfordele samt mulighed for at registrere sig som ny partner
12:00 Frokost