Nyhed, Server/Storage

Verdens mindste UPS - med hele 3kW kapacitet!

APC har udviklet verdens mindste UPS med 3kW kapacitet - APC Smart-UPS Ultra 3kW. Med en højde på kun 43 mm (1U formfactor) og en lav vægt, er den nye UPS en oplagt løsning til Edge-miljøer eller mikrodatacentre.


UPS til Edge-miljøer eller mikrodatacentre

 

Kan installeres under skrivebordet, i rack, på væggen ...
Verdens mest populære UPS er nu tilgængelig i et kompakt design og med forbedret batterilevetid. APC Smart-UPS Ultra er udviklet specielt til Edge-løsninger og mikrodatacentre. Det kompakte design og den lave vægt  gør det muligt at fortage installation på væg, i rack, under et skrivebord, på loft eller stående. Der skal heller ikke tages højde for køling, da Smart-UPS Ultra kan køre i drift ved temperaturer på helt op til 40 grader.

 

 

Lille, men med masser af power og features!

 

Til trods for sin kompakte størrelse, så har APC Smart-UPS Ultra masser af power, features og opgraderingsmuligheder

 

50% mindre og lettere – men mere end 2,5 gange mere power
APC Smar-UPS Ultra både er fysisk mindre og lettere, hvilket betyder, at der er mange fleksible installeringsmuligheder, som f.eks. under skrivebord, stående, på væg eller loft. På trods af den kompakte størrelse er der ikke gået på kompromis med kapaciteten for strømbeskyttelse.

 

Lang holdbarhed på batteriet
Lithium-ion batteriet holder i 8-10 år (3x VRLA), og ved normal drift skal det ikke udskiftes. Der er 5 års garanti på både UPS og batteri

 

Hele 5 strømudtag i én 1U-enhed

 

Klar til EcoStruxure
Opret forbindelse til enten Smart-UPSTM-portalen eller til EcoStruxureTM IT via SmartConnect Ethernet Port eller integreret netværksport

Forlæng oppetiden
Der kan tilslutte op til 5 ekstra batterier til  APC Smart-UPS Ultra

 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere information om APC Smart-UPS Ultra eller de mange andre UPS fra APC, så udfyld formularen her og vi kontakter dig inden for 24 timer.