Partner

ZYXEL

Smarte netværksløsninger til små og mellemstore virksomheder

End-to-end netværkløsninger til skoler, hoteller, kontoret eller hjemmearbejdspladsen

  • SMB markedets bedste portefølje af Gateways. Stort udvalg af VPN og UTM løsninger.
  • Hard Core Access Points med SMART Antenner og byggekvalitet, hvor andre brands ikke kan være med.
  • Kæmpe udvalg af switche bl.a. stort udvalg af PoE Switche med PoE+ til kamera og trådløse løsninger.
  • LTE løsninger til dig der er på farten, som fail over eller hvor kabling ikke er muligt.
  • Cloud platformen Nebula, som er en enkel og professionel platform til  administration af netværksløsninger i skyen.
Bliv Zyxel Partner
Zyxel Ally Programmet

Zyxel Ally Programmet (ZAP) er fundamentet for et vellykket samarbejde med med vores forhandlere. Programmet er udviklet med henblik på at give dig og din forretning fordele, som gør dig i stand til udvikle din forretning.

  • Op til 12% bedre pris på SMB produkter
  • Masser af marketing ressourcer
  • Arrangementer og uddannelse
  • Demoprodukter med høj rabat
  • Eksklusivitet på udvalgte kampagner
Trådløst Netværk
Multy – netværk uden grænser

Multy handler om enkelthed. Fordi dette system er designet som et enkelt netværk, vil dine enheder automatisk forbindes til den nærmeste Multy, så du frit kan gå rundt i dit hjem uden manuelt at skulle forbinde til den nærmeste router eller forlænger.

Multy X er udviklet specielt til brug i hjemmet eller på det mindre kontor, hvor du med en app selv kan styre dit Wi-Fi på en enkelt måde.

Multy Pro er er helt oplagt for MSP/tjenesteudbydere med henblik på at levere en elegant, fjernstyret og avanceret Wi-Fi-service.

IT-Sikkerhed
ATP - Next Generation Firewall

Zyxels nye ZyWall ATP Firewall serie med Smart Cloud Intelligens giver øget beskyttelse angreb på din infrastruktur.

Den kommer med features som:

– Cloud Machine Learning
– Sandboxing
– Multi-Layer Protection

Switching
NebulaFlex Switches

De nye Smart Switche (GS1920 og GS1930) kan enten anvendes i stand alone mode eller via Nebula Cloud’en hvor du nemt kan konfigurere og administrere dine kunders netværk.
Læg specielt mærke til den nye GS1920-8HP med hele 130W PoE+ Budget og 2 Combo porte som er helt lydløs. Perfekt til PoE løsninger som Access Points, kameraer og VoIP løsninger.

Nebula - enkelt og professionelt Cloud Network Management

Du kan håndtere dine kunders netværk i skyen

Det er utrolig let og intuitivt at komme i gang med. Du behøver blot et Zyxel Nebula produkt (gateway, switch eller access punkt), så er du i gang.

Nebula henvender sig til forhandlere som ønsker en MSP platform (Managed Service Providers) som leverer NaaS (Network as a Service). Den medfølgende MSP-portal gør det muligt at styre flere netværk (eller kunders netværk) på én gang. Nebula kan også anvendes af virksomheder, som selv ønsker at administrere deres netværk i skyen.

Nebula Free vs. Pro

Selve Nebula Cloud’en er, som udgangspunkt, gratis. Men det er muligt, at tilkøbe Pro-licenser for endnu flere features. I langt de fleste tilfælde, er der ikke behov for Pro-licenser til SMB’er. Nebula produkter kommer med 1 eller 3 års Pro-licens. NebulaFlex kommer uden Pro-licens. I MSP-portalen kan nogle kunder have standard og andre have Pro. Det er ikke enten eller.

Produkter - Nebula vs. NebulaFlex

Nebula produkter er rene cloud-produkter og kommer med 1 eller 3 års Pro-licens. NebulaFlex kommer uden Pro-licens og fungere også stand alone. Det er samme Cloud-platform og de kan mixes og matches som man vil.

Forum

Ud over Zyxel support findes der også et godt Nebula Forum. Her bliver du bla. opdateret med nyheder samt tips & tricks.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hos SEC DATACOM. Vi har et Nebula Test Setup og står klar til at hjælpe dig.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med ZYXEL, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM