Partner

Yubico

Øjeblikkeligt og sikkert login til alle IT-systemer

Stærk autentifikation for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere

To-faktor autentificeringsmetoder, herunder adgangskoder, sms, mobilapps og push-beskeder er alle stadigt mere sårbare overfor malware og hackere. Hardware-baseret autentificering er kommet frem som en alternativ løsning der forhindrer kontoovertagelsessvindel med skalerbar og stærk to-faktor autentificering. Yubico har udviklet den prisvindende løsning YubiKey – en sikkerhedsnøgle hvor du med ét enkelt tryk får adgang til computere, telefoner, netværk og onlinetjenester.

YubiKey virker med flere forskellige produkter og platforme – computere, mobiltelefoner, passwordmanagers og sociale medier. Den alsidige YubiKey kræver hverken softwareinstallering eller et batteri, man sætter den bare i en USB-port og trykker på en enkelt knap – så simpelt er det!

Så selv hvis der er nogen der stjæler dit/din kollegas/din medarbejders personlige brugernavn og password, kan de ikke få adgang til de enkelte brugere uden den fysiske YubiKey.

3 gode grunde til at vælge YubiKey

Hvordan kan moderne to-faktor autentifikation hjælpe dig?

Beskyttelse mod phishing:
Phishing er den primære metode der bruges, når der stjæles information fra medarbejdere, leverandører og kunder. YubiKey beskytter dig mod phishing og brugerkontohacking.

Let at bruge, hurtig og pålidelig:
YubiKey er vandtæt og hårdfør. Den behøver intet batteri eller internetforbindelse og med et enkelt trykautentifikation går det 4 gange hurtigere end at skrive et langt og besværligt password - som desuden kan være svært at huske.

Reducerer omkostninger vedrørende IT-support:
20-50 % af henvendelserne til IT helpdesks er pga. glemt password. Derfor er dette ofte den største IT-support omkostning. YubiKey er testet til at reducere antallet af password relaterede henvendelser med hele 92 %.

Brug YubiKey hvor som helst!

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Yubico, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM