Partner

Menlo

Eliminér web malware og phishing og reducer risikoen for at få stjålet personlige oplysninger

It-sikkerhed direkte fra skyen og til dine brugere

Menlo’s produkter isolerer truslerne i stedet for udelukkende at fokusere på detektionen af dem, på den måde kan man opretholde en ensartet og familiær brugeroplevelse, men uden at skulle bekymre sig om cyberangreb.

De eliminerer risikoen for web malware, selvom brugerne klikker sig ind på inficerede websites. De tilbyder også Phishing Isolation Service, som effektivt beskytter brugere mod at få stjålet personlige oplysninger. Deres platform er desuden let at integrere i applikationer som Exchange, Office 365 og Gmail.

Denne platform holder et vågent øje med Phishing sites og stopper dem i at levere malware, stjæle oplysninger og den beskytter selv brugerne i mod at indtaste oplysninger ind i falske formularer.

Virksomheder kan også beskytte sig med Menlo’s Document Isolation Service, som forhindrer brugerne i at åbne skadelige og inficerede dokumenter.

Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne med Menlo, så tøv ikke med at kontake os. Vi er klar til at besvare tunge tekniske spørgsmål, pris- og leverings forespørgsler eller til at mødes med dig til et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tlf.:         + 45 4810 8000
E-mail:   sec@secdatacom.dk

 

ANSIGTER BAG SEC DATACOM